FOTO by Parfois

Moda

Heklane sandale s motivom cvijeta ljetni su must-have!

Viktoria Mikulić 18. travnja 2024.

Kukičana obuća i dalje drži visoko mjesto na ljestvici modnih trendova!

Ako ovog ljeta želite izgledati moderno bez žrtvovanja svoje udobnosti i tjelesne temperature, nastavite čitati dalje. Kad vani postane jako vruće, teško je osjećati se ugodno i u isto vrijeme biti trendi, osim ako se ne odlučite za nošenje heklanih proizvoda.

Heklana obuća jednako pogodna za plažu i grad. Ovaj trend definitivno je dobio inspiraciju iz 70-ih, kada su teksture i materijali poput heklanja i pletiva bili na vrhuncu, a danas ga možemo vidjeti u nešto modernijem ruhu.

Heklanje ili kukičanje se uvelike ne razlikuje od pletenja i čini se da većina pletilja lako i brzo prihvati taj zanat. Zapravo, heklanja se smatra lakšim za rad je se ne koriste dvije igle kao kod pletenja, već samo jedna kukica. Manje je tehnika i manje alata, što zanat čini poželjnijim i pristupačnijim početnicima.

Nema ništa ljepšeg nego vlastiti ručni rad, no ako u sebi ipak ne posjedujete strast za heklanjem, upoznajte krasotice koje već danas mogu biti i na vašim stopalima.

Ako želite izgledati profinjeno, ali bez pretjeranog napora, uz ove sandale potpisom Parfoisa to ćete i postići. Heklane sandale s cvijetom novitet su poznatog modnog brenda, a mi bismo ih najradije spojili uz sve boho haljinice koje ćemo uskoro uvrstiti u naš ormar.

Osim cvijeta koji je njihov glavni adut, posebnim ih čini i remen oko gležnja. Zbog svoje nježne bež boje uklopit će se uz sve što imate u ormaru, a više detalja o istima možete pronaći na LINKU!