FOTO by H&M

Elegant

Hedwiga, sova Harryja Pottera, utoplit će vaše najmlađe!

Mia Vodopija 15. rujna 2021.

Mekana sova krasi nove komade iz H&M Kids kolekcije

Postoji li netko tko ne zna za najslavnijeg čarobnjaka?

Knjige i filmovi od britanske književnice J.K. Rowling opisuju avanture mladog čarobnjaka Harryja Pottera i njegovih najboljih prijatelja Rona Weasleyja i Hermione Granger, učenika Škole vještičarenja i čarobnjaštva Hogwarts.

Okosnica radnje romana je Harryjev sukob sa zlim čarobnjakom Lordom Voldemortom, čiji je cilj osvojiti čarobnjački svijet, pokoriti bezjake (ne-magične ljude) te uništiti sve one koji mu stoje na putu.

Iako može zvučati pomalo scary, djeca diljem svijeta obožavaju Harryja, Hermionu i Rona, baš kao i ostale likove. Hogwarts ne bi bio Hogwarts bez sova za slanje pisama i raznih paketa, što sove čini korisnijima od drugih kućnih ljubimaca.

17,99 €

H&M Kids shvaća popularnost ove poznate sove pa ju je odlučio uvrstiti među odjevne predmete. Gornji i donji dio dječje trenirke su napravljeni od pliša i poliestera.

17,99 €

Gornji dio je bijele krem boje i predstavlja Hedwiginu glavu s prekrasnim velikim žuto-crnim očima i velikim trepavicama i malim zlatnim kljunom.

Donji dio trenirke je svijetlo roze boje s motivima bijele Hedwige u letu. S ovom trenirkom, jedno je sigurno – vaše dijete neće htjeti izaći iz ovog mekanog i slatkog kompleta.

17,99 €

Ovu H&M dječju trenirku možete pronaći po cijeni od 17,99 eura u H&M poslovnicama ili ju možete naručiti putem weba OVDJE.