Promo

Havaianas japanke kao slikarsko platno!

PR 10. travnja 2018.

Šareni i savršeno šarmantni, Portreti Brazila pričaju svoju čarobnu priču

Predstavljamo novu suradnju na projektu koji je Havaianas pokrenuo prošle godine: “Retratos Do Brasil” (‘Portreti Brazila’). Namjera ovog projekta je približiti brazilsku kulturu ostatku svijeta.

Pokretanjem projekta „Portreti iz Brazila“, u suradnji s brazilskim umjetnicima, Havaianas stvara neodoljive capsule kolekcije japanki s printevima koji prikazuju raznolikost brazilske kulture, stila života i flore i faune.

 

Već od samih početaka, Havaianas zagovara vrline poput hrabrosti biti drugačiji, slobodoumnosti i kreativnosti. Ove godine u suradnju s brandom Havaianas je uključena dizajnerica i ilustratorica iz Sao Paola, Naia Ceschin.

Osebujna suradnja odražava raznolikost njezine domovine i ujedno otkriva njezinu pozitivnu energiju i spontanost. Naia je kreirala divnu kolekciju koja savršeno predstavlja brojne nijanse brazilske prirode.

Njeni printevi na šarmantan način, kroz geometrijske oblike, predstavljaju brazilsku floru i faunu, a njen se umjetnički rad s lakoćom uklapa u Havaianas stil i prenosi srž brazilskih životnih vrijednosti poput sreće, boja i životne radosti.

Svi modeli ove mini-kolekcije nose upečatljive Havaianas boje, kao i printeve mnoštva motiva brazilske prirode. Japanke Havaianas Retratos bit će dostupne u dvije verzije.