FOTO by HM

Kids

H&M pregače za klince koji vole pomagati svojim mamama!

Antonija Andabak 28. studenoga 2021.

Neka djeca jedva čekaju praviti kolače za Božić!

Kao što rekosmo, neka djeca uživaju u pomaganju svojim roditeljima, zapravo ne samo roditeljima već i tatama, bakama i svima koji imaju elana u kuhinji pripremati jelo za obitelj. Za manje od mjesec dana naveliko će se mijesiti kiflice, peći omiljeni kolači, umakati ih u čokoladu pa u šarene ukrase…ima li veće sreće i ponosa kad vidite da Vam male ručice pomažu napraviti ukusne kolače?

Sigurni smo da nema, unatoč urnebesnom neredu koji vole ostaviti za sobom! Bez obzira na to kako Vam ručice (ne)spretno pomažu u kuhinji, djeca se vole osjećati korisno te ponosno predstavljaju svoje slastice koje su gotovo njihovih ruku djelo. Djecu valja i motivirati zgodnim kalupima te priborom za ukrašavanje kolača, a pregačama za kuhanje da i ne govorimo!

H&M redovito u ovo vrijeme lansira prigodne pregačice za najmlađe koji će s kapom u paru izgledati kao pravi mini chefovi! Ove su godine u predblagdansko vrijeme odlučili lansirati tri pregače s kuharskim kapama koje će vrlo dražesno pristajati kreativnim glavama.

Pregače su već pokupile simpatije mnogih roditelja koji su svojim pomagačima odlučili kupiti zaštitnu opremu od brašna, čokolade, kokos mrvica i ostalih sastojaka koji za tili čas završe u kosi te po cijeloj odjeći. Tri su motiva koji će Vaše mališane učiniti još slađima, a to su motiv zeca u beige i smeđoj boji, print kokica te kockasta haljina/pregača s dva decentna srca.

Beige pregača s kockastim uzorkom 88 kn
Popcorn pregača 112 kn
Beige pregača s motivom zeca 80 kn

Ako već vaši mališani nemaju adekvatni opremu za kuhanje, predlažemo ih iznenaditi jer će dobiti više elana i bit će im zanimljivija njihova uloga, čak i sada, kada se još ne sprema veliko finale pripremanja hrane za dane prije i poslije Božića.

Cijene pregača iznose od 80,00 kuna do 112,00 kuna što se isplati sve dok imaju volje za kulinarske majstorije pod vašim mentorstvom!