FOTO by H&M

Moda

H&M espadrille imaju jedno zajedničko: tres chic natpis PARIS!

Viktoria Mikulić 14. lipnja 2023.

Za sve ljubiteljice najromantičnijeg grada na svijetu...

Ne znamo jeste li ikada bili u Parizu, no svakako biste isti trebali staviti na svoju travel listu u narednim godinama.

Ne samo zbog Eiffela ili Disneylanda, već i zbog mnogih drugih znamenitosti te simpatičnih trgovina, restorana i općenito tog vintage šarma koji odiše gradom, a koji nam je barem malo približila vrckasta „Emily in Paris“. Naziv najromantičnijeg grada na svijetu, sada je preslikan na novu kolekciju obuće poznatog high street brenda H&M, točnije na espadrille.

Ovaj model obuće naš je proljetni favorit, no ako je prednji dio otvore, onda su itekako dobrodošle i u ljetnim danima. H&M nam donosi 5 modela espadrilla s natpisom Paris uz koje će vas svaki pogled na stopala barem u mislima teleportirati u glavni grad Francuske. Tu su i jedne crno-bijele natikače s prugicama koje imaju visoki potplat, a koje možete nositi uz ljetne matching setove za kavu s prijateljicama ili na plažu.

H&M ženske espadrile savršene su za kombinaciju s ležernom haljinom ili parom kratkih traperica. I dok su neke rezervirane za casual outfite i više ih vidimo u dnevnim varijantama, neki modeli posebno će se istaknuti tijekom večernjih romantičnih šetnji uz stylish odjevne komade.

Nama je najdraži bež kukičani model na vezanje jer nas asocira na cekere, omiljeni ljetni accessories, kao breskvasto bijele espadrille s kopčom oko gležnja. Od nježnih do vibrantnih modela, sigurni smo da će svaka ljubiteljica Pariza pronaći barem jedan model za sebe.

U nastavku škicnite našu galeriju H&M noviteta i njihovih cijena: