FOTO by Netflix

Film

Ginny & Georgia – kreće snimanje 3. sezone

admin 16. veljače 2024.

Zna se i kada ćemo otprilike gledati nove epizode

Imamo dobru i lošu vijest. Dobra je ta da je potvrđeno prikazivanje još najmanje dvije sezone, od kojih treća uskoro kreće i u preces snimanja, dok je loša ta da ćemo prve epizode gledati tek u 2025. godini.

Od kada je prvi put krenula s prikazivanjem, serija “Ginny & Georgia” osvojila je srca gledatelja, a nominacija za Emmy samo je potvrdila pozitivan trend jednog od najvećih Netflixovih hitova.

Prva i druga sezona jedno su vrijeme držale titulu Netflixovih najgledanijih serija svih vremena i nije ni čudo da je treća sezona na vrhuncu iščekivanja.

Ova simpatična drama, u kojoj glavne uloge tumače Brianne Howey i Antonia Gentry, govori o obitelji Miller koja se preseli u novi grad te prolazi kroz životne uspone i padove.

Foto: Netflix

Druga sezona serije “Ginny & Georgia” koja je s prikazivanjem krenula 5. siječnja 2023., dobila je svoju prvu nominaciju za Emmy u premijernom terminu za originalnu glazbu i stihove.

Foto: Netflix

Kao i na dosta naslova, prošlogodišnji štrajk producenata utjecao je i na timeline produkcije treće sezone. Srećom, štrajkovi su završili krajem prošle godine, a u prosincu 2023. došla je vijest da će treća sezona započeti s pripremama za novu sezonu u Torontu u veljači 2024.

Prema Udruzi redatelja Kanade, kodni naziv za sezonu je “TULIPS & TUXES”.

Foto: Netflix

Snimanje nove sezone započet će 29. travnja 2024. i trajati do 5. rujna 2024. Ovo produženo razdoblje snimanja moglo bi značiti da se snimaju 3. i 4. sezona jedna za drugom, a to potvrđuje i činjenica da su se pojavila i dva radna naslova za seriju.

Foto: Netflix

S obzirom na predviđeni raspored snimanja ne očekuje se da ćemo nove epizode gledati prije 2025. godine.