FOTO by TikTok @@kerriesmartyeg

Zabava

Genijalan trik koji pokazuje kako da sami stavite narukvicu

admin 08. srpnja 2021.

Koliko ste puta izgubili živce na ovako banalnoj stvari?

Dogovorile ste se s frendicom za kavu, nabacili ste svoj casual outfit i preostaje vam samo još sve začiniti s nekoliko modnih dodataka. Sunčane naočale obavezne su prilikom svakog izlaska, a lančić, ogrlica ili naušnice samo su dodatna opcija.

Ako nemate pored sebe nekog da vam stavi narukvicu na ruku, budite spremni na gubitak živaca i kašnjenje frendici na dogovoreno piće.

Svi znamo koliko frustrirajuće može biti kada krenemo zakopčavati narukvicu koja stalno “bježi” sa zgloba i stvara nemoguću misiju spojiti jedan kraj s drugim. Internetom kruži nekoliko trikova koji vam mogu pomoći u ovoj radnji, ali mi smo odabrali onaj najjednostavniji i najbrži.

Pronašli smo ga na TikTok profilu @kerriesmartyeg, a sve što vam je potrebno je ukosnica i nekoliko sekundi. U videu vidimo kompletan proces, a sve se svodi na to na narukvicu zakačimo na ukosnicu te ju istom rukom pridržavamo. Drugom rukom omotamo narukvicu oko zgloba i pričvrstimo je za kraj koji drži ukosnica.

Nekoliko milijuna pregleda i pozitivnih komentara niknuli su u trenu i vjerujemo da, koliko god ovaj trik bio jednostavan, i vi ćete biti zahvalni na njemu.

@kerriesmartyeg

Bracelet hack ##fashionover40 ##bracelethack ##makeupover40 ##fyyp

♬ Ultimate life hacks – Kelly – The Life Bath

Nema više razloga da gubimo vrijeme i živce jer nam društvene veze pružaju prilike da svoje trikove podijelimo s drugima i olakšamo si život, barem malo…