Promo

FOREO vam pomaže sastaviti novogodišnju beauty listu

PR 14. prosinca 2018.

Kako biste spremno dočekali 2019. godinu, FOREO predlaže tri odluke koje se moraju naći na svakoj listi

Prosinac predstavlja onaj dio godine kada se sve oko nas šareni i sjaji kako bismo u pozitivnom duhu ispratili godinu za nama i optimistično dočekali novu. Blagdansku atmosferu ovih dana prati i čaroban osjećaj uzbuđenja jer je pred nama još jedan krug od 365 dana, od kojih nam svaki pruža priliku postaviti ciljeve i ostvariti želje.

Upravo iz tog razloga i posežemo za dobro poznatom listom novogodišnjih odluka koje, zapravo, nije tako lako ostvariti. Mnogi od nas ne uspijevaju niti započeti ono što su si zacrtali jer optimizam karakterističan za zadnji dio godine iščezne početkom nove.

Savjet koji bi vas trebao dovesti do ispunjavanja ciljeva je zapisivanje istih u formi popisa. Ipak, mnogi zaboravljaju da je još važnije da navedene stavke budu realne i konkretne kako biste bili fokusirani i iz dana u dan postajali sve boljom verzijom sebe.

Stoga je najvažnija novogodišnja odluka koju pred sebe trebate postaviti upravo ova – brinite o sebi. To je ujedno i glavna poruka koju vam šalje FOREO, švedski beauty brand koji svojim inovativnim proizvodima pomaže unaprijediti kvalitetu vašeg života. U nastavku pročitajte neke od ideja koje zaslužuju svoje mjesto na popisu novogodišnjih odluka.

Novogodišnja odluka br. 1: Brinut ću o sebi i svojoj koži

Briga o zdravlju može se odraziti i na stanje vaše kože. Svakodnevnim ispijanjem dvije litre vode nećete samo hidratizirati kožu i izbjeći neugodan osjećaj suhoće, nego i pomoći pravilnom radu organizma i pospješiti metabolizam. Naravno, kožu treba održavati čistom, pogotovo kada je u pitanju lice. FOREO vam zato predlaže da se ove Nove godine počastite sjajnim LUNA fofo uređajem za čišćenje lica koji možete pronaći u dm-drogerie markt širom Hrvatske. Zahvaljujući ugodnim pulsacijama ovaj zabavni uređaj uklanja 99,5 posto nečistoća, viška sebuma pa i upornih ostataka šminke, a pritom obnavlja teksturu kože i ujednačava ten.

Novogodišnja odluka br. 2: Provodit ću kvalitetno vrijeme sa sobom i svojim najbližima

Kada se osvrnete na godinu iza sebe, zapitajte se jeste li je pametno iskoristili i organizirali svoje vrijeme. Obaveze u školi ili na fakultetu, a posebno na poslu, vrlo često utječu na to kako ćete iskoristiti slobodne sate. Kako biste više vremena posvetili sebi unesite promjene u svoju dnevnu rutinu, počevši od kvalitetnih beauty navika kao što je spa dan jednom tjedno u vlastitoj kupaonici. Vrijeme možete izdvojiti i tijekom dana – iskoračite iz vrtloga obaveza, e-mailova i pametnih telefona i provedite ga s onima koje volite. A one koje volite možete i darovati FOREO poklon paketom. Bez obzira na to koga odlučili razveseliti, FOREO HERE & THERE poklon paket za njegu kože najbolji je dar za ljepotu i zdravlje kože lica i s njim zasigurno nećete pogriješiti.

Novogodišnja odluka br. 3: Trenirat ću ono u čemu uživam

Vjerujemo da je ova stavka pronašla svoje mjesto na većini novogodišnjih popisa, no broj onih koji su je zaista proveli u djelo i počeli trenirati daleko zaostaje. Izgovora je puno, ali kako ne biste zapali u zamku najvažnije je odrediti što možete trenirati bez da vam to postane opterećenje. Ako vam aerobic ili naporan kardio trening predstavljaju noćnu moru, odlučite se za plesnu Zumbu ili pak pilates, a možete se priključiti i rekreativnoj trkačkoj grupi. Vježbajte kod kuće ako vam smeta gužva u teretani ili pješačite prirodom. Opcija je mnogo, dobro razmislite i odlučite se za onu koja vam najviše odgovara i uspjeh neće izostati! I u ovom slučaju FOREO ima prikladan proizvod za vas. LUNA fofo uređaj za čišćenje i analizu kože izvrstan je izbor za svakog sportaša, osobito s obzirom na to da sprječava iritaciju kože uzrokovane znojem i pruža personaliziran tretman svaki put.

Novogodišnja odluka br. 4: …

Ostatak liste prepuštamo vama, u istom duhu, a FOREO vam želi sretne božićne i novogodišnje praznike!

LUNA fofo uređaj možete kupiti u dm drogerijama po cijeni od 749,00 kuna uz posebnu akciju u prosincu: uz kupovinu jednog LUNA fofo uređaja, drugi možete kupiti po 50% nižoj cijeni. Na Foreo.com možete pronaći predivne Gift setove HERE & THERE po cijeni od 999,00kn i pritom ostvarite popust od 23% popusta.