Promo

FOREO na FIBO konferenciji

PR 02. travnja 2019.

LUNA uređaji za čišćenje lica jedna su od najbitnijih predmeta u torbi za vježbanje.

FOREO, najbrže rastući beauty high tech brand na svijetu, upravo je objavio svoje debi sudjelovanje na FIBO 2019. – najpoznatijem događanju u fitness industriji. S “Active Beauty” smjerom, FOREO će posjetiteljima pokazati kako uspješno spojiti brigu o koži i brigu o fit tijelu.

FOREO će biti prisutan u Fashion and Sports paviljonu, broj štanda No 4.2/A17, FOREO tim, uz ekipu najpoznatijih fitness trenera i influencera zabavljat će posjetitelje i pokazati kako su vježbe za lice jednako bitne kao i vježbe za tijelo.

Očekuje se kako će FIBO posjetiti više od 140.000 posjetitelja u Colognu tijekom četiri dana trajanja sajma (04. – 07. Travnja), kako je čak 85% redovitih posjetitelja fitness centara priznalo da ima je važno kako im koža izgleda nakon treninga, čak polovica ispitanih ne zna koje posljedice znoj ostavlja na njihovom licu.

FOREO će u četiri dana pobliže objasniti posjetiteljima kako su upravo LUNA uređaji za čišćenje lica jedna od najbitnijih predmeta u torbi za vježbanje.

Anel Puzić, generalni direktor FOREO EMEA regije kaže kako je njega lica nakon brige za tijelo uistinu postala bitna značajka u fitness svijetu, ali svijest o pravilnoj njezi nakon fizičkih aktivnosti nije još jaka te potrebna je edukacija.

FOREO misija je unaprijediti svakodnevnu rutinu kada je riječ o njezi kože lica. FIBO je savršeno mjesto za edukaciju fitness entuzijasta i stručnjaka iz industrije, želimo pokazati kako je jednostavno kombinirati strast prema sportu i aktivnom životu s režimom njege lica koji će se lako uklopiti u aktivni život. Uzbuđeni smo što ćemo razgovarati s posjetiteljima i industrijskim insajderima kako bismo pokazali kako zapravo preskačemo jaz između njege kože i njege tijela.“

FOREO će predstaviti LUNA asortiman uređaja za njegu kože koji su savršeni nakon svih fizičkih aktivnosti kako bi koža bila blistava i zdrava i što je najvažnije, ponovno hidratizirana. Čišćenje lica LUNA četkicom uklanja 99,5% nečistoća, masnoća, ostatka znoja i mrtvih stanica te vraća koži prirodan sjaj.

###

FOREO tim bit će u dvorani Fashion and Sports na štandu broj 4.2 / A17.
Ako želite organizirati sastanak na FIBO-u, molimo pošaljite e-mail na: pr@foreo.com.