FOTO by PR

Elegant

FOREO je upravo lansirao najnoviju KIWI kolekciju

PR 14. veljače 2024.

Zagladi i pročisti svoju kožu

FOREO, vodeći svjetski, medicinski skin-tech brend, upravo je lansirao KIWI™ kolekciju te tako nastavio švedsku tradiciju izrade najboljih ‘usisavajućih’ proizvoda.

KIWI kolekcija sastoji se od dva proizvoda – KIWI derma, vakuumski uređaj za dijamantnu mikrodermoabraziju koji izglađuje teksturu kože čineći je glađom, ujednačenijom te mlađom i rafiniranijom u izgledu. Drugi proizvod je KIWI, vakuumski uređaj za uklanjanje mitesera koji uklanja sve skrivene (ili ne baš tako skrivene) nečistoće iz pora bolje nego što su ikada sanjale obične trakice za čišćenje pora.

Upoznajmo zajedno najnoviju FOREO KIWI kolekciju!

KIWI derma je vakuumski uređaj za dijamantnu mikrodermoabraziju koji obnavlja teksturu kože čineći je glađom, ujednačenijom, smanjuje sitne linije i pruža mlađi izgled. KIWI derma je prvi uređaj za mikrodermoabraziju na svijetukoji ne zahtijeva zamjenske dijelove jer su njegovi vrhovi izrađeni od medicinskog čelika i Adamas dijamanata.

Za razliku od drugih proizvoda u kategoriji, ovi vrhovi neće postati glatki, tupi ili oštećeni tijekom vremena. FOREO-ov ultra-higijenski filter izrađen je od silikona otpornog na bakterije koji je neporozan, 100% vodootporan i brzo se suši – što znači da jednostavno možete obrisati svu prljavštinu koja se nakupila nakon tretmana.

KIWI derma pažljivo je razvijen i testiran na tisućama lica kako bi se dizajnirala tehnologija vakuumskog usisavanja savršeno kalibrirana – koja je nježna prema koži, ali učinkovita u uklanjanju nečistoća.

Vakuumsko usisavanje igra ključnu ulogu u procesu mikrodermoabrazije, poboljšavajući njegovu učinkovitost i koristi. Mikrodermoabrazija je neinvazivni postupak koji nježno uklanja mrtve stanice kože i otpad, potiče cirkulaciju krvi i proizvodnju kolagena, dok vakuumsko usisavanje pomaže u procesu eksfolijacijetako što odmah usisava omekšane mrtve stanice kože s površine kože te izvlači nečistoće iz pora. Poticanjem cirkulacije krvi, potiče i dostavu kisika, te hranjivih tvari do stanica kože, kako bi potaknuo proizvodnju kolagena i podržao prirodni proces zacjeljivanja kože.

KIWI derma može se prilagoditi s 6 razina intenziteta prema potrebama vaše kože na različitim područjima lica. Dolazi s tri različita vrha od Adamas dijamanata, jedan za olakšavanje smanjenja sitnih linija i tvrdokornih nepravilnosti, drugi za preciznu eksfolijaciju područja T-zone i posljednji za nježnu eksfolijaciju obraza i osjetljivih područja.

Lansiranjem KIWI derme, FOREO predstavlja vrhunski švedski tretman za poboljšanje kože, budući da je riječ o trostruko tehnološkom rješenju za rješavanje problema starenja kože.

Mikrodermoabrazija nježno uklanja beživotni, oštećeni, neujednačeni gornji sloj kože kako bi otkrila svježi i sjajni sloj ispod. Savršeno kalibrirano usisavanje ‘usisava‘ začepljene pore, ostavljajući ih savršeno pročišćene i smanjene. T-Sonic masaža poboljšava mikrocirkulaciju i limfnu drenažu kako bi pomogla u izbjeljivanju pigmentacija i smanjenju oticanja.

KIWI je brz, siguran i efikasan uređaj koji koristi savršeno kalibrirano vakuumsko usisavanje i plavu LED svjetlost kako bi nježno, ali učinkovito uklonio duboko ukorijenjene mitesere, bijele mitesere, masnoću i druge nečistoće koje se zaglave u porama, istovremeno uništavajući preostale bakterije koje uzrokuju akne.

Ovaj uređaj stavlja u zaborav neefikasne trakice za nos i alate za istiskivanje prištića koji ne uspijevaju izvući duboko ukorijenjene mitesere. KIWI će vam pružiti čišću kožu u minutama i spriječiti buduće prištiće zahvaljujući plavoj LED svjetlosti koja uništava preostale bakterije ispod kože.

Primijetit ćete i smanjenje veličine pora jer će uvećane pore se vratiti u svoju regularnu veličinu nakon uklanjanja nečistoća iz dubine pora. Konačno, budući da će uređaj očistiti pore, što pomaže privremeno ih otvoriti – omogućit će aktivnim sastojcima u bilo kojoj njezi koju koristite nakon toga da prodru dublje u kožu, čineći ih još učinkovitijima.

Nova kolekcija dostupna je na foreo.com, te kod službenih partnera.