Moda

Fora traperice mom kroja s motivima kultnog Simpsona!

Viktoria Mikulić 15. lipnja 2020.

Pristajat će uz običan T-shirt ili ležernu košulju...

Manje više svi znamo da su Simpsoni animirana TV serija koja je postala a jedan od prvih velikih hitova Fox Network, a uz to je i jedna od najuspješnijih televizijskih serija u povijesti tog medija.

Riječ je o satiričkoj parodiji američkog načina života. Prikazuje cjelovitu američku kulturu i društvo, a često se koristi šalama na vlastiti račun.

Ova najdugotrajnija američka animirana TV serija emitirala je 662 epizode kroz čak 30 sezona.

Naravno, ne čudi nas da su poznati brendovi odlučili iskoristiti moć Simpsona te iste plasirati kao printeve na svoje linije odjeće, modnih detalja, home dekora, znajući da će im isti donijeti enormnu prodaju.

U posljednje vrijeme posebno smo počeli primjećivati brend House koji nas osvaja svojim komadima s motivima omiljenih likova poput Mickey i Minnie Mouse, Snoopy i još mnoštvo drugih zanimljivih ikona.

S obzirom da smo danas opet morali posegnuti za dužom odjećom jer vrijeme više nalikuje na kasnu jesen, nego na skori početak ljeta, unutar House asortimana pronašli so divne traperice koje su ukrašene Simpsonima.

S prednje strane krasi ih glava jednog od glavnih likova -Bart Simpsona, desetogodišnjeg dječaka koji redovito upada u nevolje, a on se nalazi i na džepiću sa stražnje strane s natpisom ‘Who wants to know’.

Njegov prikaz asocira na to da su ove traperice namijenjene za sve buntovne djevojke kojima je život prava pustolovina. Ako i vi želite iskusiti dašak te zabavne avanture, ne propustite kupiti ih klikom na link po cijeni od 269,90 kuna.