Promo

Fashion Guru pronašao idealne naočale za Jelenu Rozgu!

PR 20. travnja 2018.

Jednostavan look poznata je pjevačica upotpunila upečatljivim modnim dodatkom!

Novi hrvatski brand sunčanih naočala premijerno je predstavljen u zagrebačkom Kaptol centru. Kreativni duo koji stoji iza BORBA by ENVY MY SPECS, naočala u koje se svi zaljube na prvi pogled, su Boris Banović i Andrej Munivrana.

Ono po čemu su ove naočale prepoznatljive je prije svega vrhunski materijal, izvrsna kvaliteta i detalji na koje se obraća posebna pažnja. BORBA naočale imaju upečatljiv dizajn koji podsjeća na bezvremenske klasike, a savršeno će se uklopiti u svaki ljetni styling.

Spontana ideja kreativnog dua razvila se iz ljubavi prema vrhunskom dizajnu. Boris i Andrej uložili su gotovo dvije godine rada u razvoj kolekcije, s okom za detalje u svakom dijelu produkcije. Savršene leće dolaze iz Italije, acetat iz Slovenije, dok je proizvodni pogon u Hrvatskoj, i to u tvornici s više od desetljeća optičarskog iskustva.

Ono što čini doista posebnom BORBA kolekciju je spoj modernog i tradicionalnog dizajna, što dokazuje primjena preciznog sastavljanja pojedinačnih komponenti uz ručno oslikavanje.

Ljeto 2018. je pred vratima, a ukoliko ste u potrazi za kvalitetnim parom sunčanih naočala, BORBA naočale su nešto što će svakako zadovoljiti vaše potrebe i svakodnevno izmamiti osmijeh na vaša lica.
Nakon što su se predstavili njemačkoj publici, ovo modno i eksluzivno predstavljanje u Kaptol centru popratile su i hrvatske zvijezde kao što su Jelena Rozga, Frano Mašković, Lana Gojak, Alex Milinković i brojne druge..