Promo

essence this is me. – pristigle make up novitete krasi čak 20 nude nijansi!

PR 28. svibnja 2019.

Ako su vaše omiljene boje nude, lila, beige, puderasto roza ili boja pijeska, nova essence linija oborit će vas s nogu!

Očekivali ste da ćete morati čekati do jeseni za ažuriranje standardnog essence asortimana i noviteta? Ako je tako, imamo dobre vijesti za vas – jer već krajem svibnja ovaj poznati make up mogul proširuje ponudu s novim uzbudljivim proizvodima. „this is me.“ asortiman je točka na i, apsolutni vrhunac beauty svijeta koji donosi raskošnu paletu nude proizvoda.

Unutar nove kolekcije može se pronaći čak 20 božanstvenih ruževa za usne i lakova za nokte u nude nijansama. Sada će svatko sigurno pronaći svoju savršenu boju!

„this is me.“ je za sve nas. Lijepe smo, snažne, jedinstvene i slobodne – pogotovo kad biramo vlastiti izgled. Savršeno kreiran kako bi odgovarao različitim tonovima kože, „this is me.“asortiman nudi savršen par istih boja lakova za nokte i ruževa za usne. Zahvaljujući izboru od 20 nude nijansi, svaki tip kože sigurno će pronaći savršenu beauty kombinaciju – bez obzira na prigodu.

Zahvaljujući usklađenim nijansama boja laka za nokte i ruža za usne, na prvi pogled možete prepoznati usklađeni duo.

this is me. ruž za usne

semi-mat, dugotrajna tekstura 20 nude nijansi uvjerava svojim visokim prekrivanjem i osjeća se lagano na usnama.

MPC 17,90 KN

this is me. lak za nokte

Ruž za usne iz „this is me.“ asortimana pronalazi partnera u zločinu u 20 lakova za nokte u odgovarajućim bojama. Formula veganskih lakova u nude nijansama odgovara novom „shine last & go! asortimanu, koji nam se već pridružio tijekom ažuriranju proljeće/ ljeto. Brzosušeća formula osigurava optimalnu trajnost, intenzivnu boju i sjaj na noktima.

 

Budite svoje, odaberite nijansu koja na savršen način kaže: This is Me. (Ovo sam Ja).