Promo

Espadrile, šlapice, natikače, japanke…Pronašli smo TOP modele

PR 30. svibnja 2018.

Ono što najviše oduševljava kod nove kolekcije popularnih brendova je njezina neopterećenost i raznovrsnost boja

Sve topliji dani su na vratima, ljeto samo kalendarski nije tu, no uvelike se osjeća u zraku. Jednostavne i lagane espadrile, kožne i gumene sandale u raznim bojama, bezvremenske japanke, šarene i jako popularne šlape, spas su za sve nas, a Adidas, Art, Havaianas, Pepe Jeans, Crocs, Replay, Timberland i Toms, osim za njihov zaigrani izgled, pobrinuli su se i za njihovu udobnost, dok jurimo kroz grad obavljajući svoje obaveze na ovim, nešto višim temperaturama.

Ono što najviše oduševljava kod nove kolekcije popularnih brendova je njezina neopterećenost i raznovrsnost boja, oblika, uzoraka, kao i činjenica da se jedne iste šlapice mogu iskombinirati uz haljinu i otići u grad na omiljeno piće ili otputovati na more i u istim tim šlapicama plijeniti pažnju na nekoj sunčanoj plaži.

Sam pogled na novitete priziva na sol u kosi, lubenice i kremu za sunčanje, a svaki par asocira na godišnji odmor, more i valove. Makar taj isti godišnji i nije toliko blizu, u omiljenim šlapicama sigurno ćete se osjećati da je svakim danom sve bliže.