FOTO by IMDb

Film

“Emily in Paris” – upravo izašao trailer za 2. sezonu!

admin 19. studenoga 2021.

Napokon! A zna se i točan datum početka prikazivanja...

Kada je, početkom listopada prošle godine, krenula s prikazivanjem prve sezone serija “Emily in Paris” natjerala nas je da zauzmemo vikend pozu i iz kreveta odgledamo deset epizoda u jednom danu.

Ako u obzir uzmemo način na koji je prva sezona završila ne čudi da je početak snimanja druge izazvao zadovoljstvo i nestrpljenje svih fanova.

Netflix je konačno izbacio trailer za dugoiščekivanu drugu sezonu serije “Emily in Paris“. Ako je suditi prema prvim prizorima izgleda da nas čeka jedna luda i “raskalašena” sezona, prepuna zamamnih modnih krpica koje smo poželjeli i u svom ormaru.

Obožavatelji će sigurno biti oduševljeni saznanjem da će Lucas Bravo (koji glumi Emilynog susjeda Gabriela iz prizemlja) i Lily Colins imati glavne uloge i da će se sapunica njihovog poznanstva nastaviti.

Trailer započinje s fokusom na Emily koja svojoj najboljoj prijateljici Mindy govori o odnosu s Gabrielom. Zaplet drugoj sezoni donijet će i Lucien Laviscount koji će se zapetljati u ljubavni trokut.

U prvih 28 dana emitiranja prve sezone serija je ušla u preko 58 milijuna kućanstava širom kugle zemaljske te je s razlogom dobila epitet – najbolje humoristične serije 2020. godine.

Ako je suditi prema interesu za objavljeni trailer druge sezone ne sumnjamo da će se rekordni brojevi opet srušiti.

Druga sezona serije “Emily in Paris” bit će dostupna na Netflixu 22.12. – taman za blagdane!