FOTO by katmaconie.com / Instagram @elladvornik

Poznati

Ella Dvornik nosi najotkačenije cipele sezone!

Mia Vodopija 22. rujna 2021.

Poznata blogerica je oduvijek imala osebujan stil odijevanja, a nove cipele nisu iznimka!

Muškarci su možda jači spol, ali mi žene smo definitivno ljepši! Mnogo toga nam pomaže u uređivanju, dotjerivanju i stiliziranju – armija proizvoda za lice, tijelo, kosu, šminka, parfemi…

Možemo sate potrošiti u kupaonici slušajući omiljenu muziku i uživajući u tjelesnim ritualima uljepšavanja. Dok je vaš dragi potpuno gotov s kupaonicom za 10 minuta, nama treba dvostruko ili trostruko toliko.

Nije nam žao što smo lijepe i što želimo biti još ljepše! Osim proizvoda za kožu i šminke, odjeća, obuća i modni dodaci su sljedeći po redu. Koju košulju / bluzu i hlače s cipelama želimo nositi danas? Možda da radije izaberemo neku dugu lijepu haljinu i čizme do koljena? Hoćemo li odabrati traperice s T-shirtom i tenisice…izbora je zbilja puno.

2,600.00 kn

Odjevnih kombinacija je puno, baš kao i obuće. Sandale, zatvorene cipele, one s visokom ili niskom petom, gležnjače, čizme ili slingback cipele – jednostavno se ne možemo odlučiti, a zašto i bi? Život je jedan, vrijeme je za novi par cipela!

2,500.00 kn

S ovom filozofijom se slaže i Ella Dvornik – Pearce, koja je nedavno na Instagram storijima podijelila svoju ljubav prema lijepim i skupim sandalama brenda Kat Maconie.

Instagram @elladvornik

Engleskinja Kat Maconie je ljubav prema svemu lijepom prenijela u svoj brend i već 10 godina lansira elegantnu i nezaboravnu obuću, koja je kvalitetna, šarena i unikatna.

Instagram @elladvornik

Iako višeg cjenovnog ranga, Ella se nije libila napisati kako ne može podnijeti koliko su sandale Kat Maconie savršene.

Za sve ljubiteljice zanimljive i posebne obuće, možete kupiti Emmi Chain Heel Sandals po cijeni od 2.600,00 kuna OVDJE, a Olive Sandals su 2.500,00 kuna na ovom LINKU.