Moda

Elegantan baby blue komplet stvoren za svečanosti kao savršena alternativa haljini!

Viktoria Mikulić 04. lipnja 2020.

Pronašli smo dva božanstvena komada odjeće čiji je glavni adut profinjenost!

Početak godine bismo najradije svi voljeli zaboraviti, štoviše pretvarati se da uopće nije postojao. Propustili smo mnogo, no isto tako i spoznali neke prave vrijednosti u životu, što je nemjerljivo s bilo čime. Naučili smo zastati, osvrnuti se oko sebe, pripaziti, drugim riječima spoznali smo koliko materijalne stvari nisu bitne, već samo ono što nas ispunjava iznutra.

Tek kada smo se konačno navikli na ovu golemu promjenu, uslijedio je pozitivan šok i sve se odjednom vratilo na staro. Koliko god smo imali vremena malo uživati u duševnom miru, moramo priznati da su nam u jednakoj mjeri nedostajala druženja kao i prilike u kojima ćemo moći zablistati.

Ako ste i vi jedni od onih koji dva mjeseca nisu stavili make up, zapustili kosu, a pomalo i kilažu, vrijeme je za kompletan make over, slažete se?

Dođe onaj trenutak kada jednostavno želimo izgledati poželjno, naravno i osjećati se dobro u svojoj koži. Na stranici britanskog brenda River Island pronašli smo zanosan komplet koji će vam pružiti oboje, atraktivnost i udobnost u jednom.

Riječ je o košulji i širokim hlačama od satena koje krasi nekoliko tonova plave boje, a posebno se ističe baby blue nijansa i veličanstveni cvjetovi. Ova šarmantna košulja dolazi s gumbićima u obliku bisera, a ležernim je čine široki rukavi i lepršav kroj.

Hlače visokog struka vežu se u čvor i ističu i već na prvu možemo zaključiti da su ujedno elegantne i ugodne za nošenje. Najljepše će stajati visokim ljepoticama kao i svima koji ih iskombiniraju s potpeticama.

Možete ih nositi zajedno ili odvojeno, u svakom slučaju očekujte komplimente. Bez obzira jeste li gošća na vjenčanju ili prisustvujete nekoj drugoj svečanosti, ovaj komplet idealna je alternativa haljini.

Cijena hlača iznosi £45.00 dok košulju možete pronaći za £35.00! Naručiti ih možete putem linka.