Promo

Eksplozija boja u novoj YSL proljetnoj kolekciji!

PR 23. veljače 2018.

Predstavljamo dosad možda najhrabriju kolekciju boja: širom otvorite oči i pripremite se na pop-art prožet iluzijama i blistavom svjetlošću

Iako temperatura vani ne budi osjećaj proljeća, nova YSL proljetna kolekcija koja je upravo stigla na police parfumerija, svojim vatrometom žarkih boja lansirati će vas u paralelni svemir.

POP ILLUSION

Psihodelična svjetlost. Kaleidoskopske boje. U jednom trenutku je ovdje, u drugom već je nema. Je li to bila samo iluzija? Što je stvarno, a što privid? Jarka, čarobna svjetla. Zaboravimo na dimenziju vremena, prepustimo se bojama.

 

 

KAMPANJA POP

Utopijski krajolik iz snova; obzor prožet mekim zrakama svjetlosti. Samo za odvažne. Staz Lindes, ambasadorica YSL Beautéa, promatra panoramu. Izgubljena je u nepoznatom. Sviće li ili pada mrak? Je li ovo početak ili kraj? Transcendentalna je svjetlost poziva na razigrano, eksperimentalno putovanje na mjesto gdje još nikada nije bila…

Na fotografijama proslavljenog fotografa Craiga McDeana njezin je makeup gotovo futuristički: vatromet žarkih boja i intenzivnih, senzualnih emocija u savršenoj sinergiji s krajolikom. Baš poput paralelnog svemira.

LIP PALETTE COLLECTOR COLOUR HALLUCINATION

Posebno izdanje palete ruževa za usne odiše psihodeličnom atmosferom koja će potaknuti vašu kreativnost. U kutijici ćete naći neuobičajeno veliko ogledalo i pet reprezentativnih nijansi ruža iznimno kremaste teksture. Tu je i kist za savršeno nanošenje u bilo kojoj prilici. Raskošne i upečatljive boje dolaze u širokom rasponu finiša, od svjetlucavog do providnog.

SP2018 LIP PALETTE COLLECTOR OS NEW OS Paleta ruževa za usne. 509 kn

COUTURE PALETTE COLLECTOR POP ILLUSION ACID BRIGHTS

Zlato što sjaji poput sunca, uronjeno u zagonetne plave nijanse s ružičastim odsjajem… posebno izdanje YSL Couture Palette Collector krasi čaroban sklad iznutra i izvana. Na prvi nam se pogled čini kao da je riječ o iluziji u plavim tonovima s ružičastim akcentima, poput modernog umjetničkog djela; unutra uočavamo kontrastne nijanse, koje se suprotstavljaju ili nadopunjuju ovisno o načinu na koji se nanose.

Žuto zlato postaje highligher, delikatna boja koja priziva proljeće; može biti i zraka jarke svjetlosti koja iznenađuje i budi osjetila. Svijetle i tamne nijanse plave naglašavaju smjelost ove kombinacije boja, dok crvenkasto ružičasta odiše elegantnom senzualnošću.

SP2018 COUTURE PALETTE COLLECTOR OS NEW OS Pet nijansi sjenila za oči. 509 kn

ROUGE VOLUPTÉ SHINE

Dvije izrazito nosive nijanse novi su dodatak legendarnoj paleti blistavih, hidratantnih ruževa za usne:

br. 73 Fuchsia In Fury – nijansa maline, istovremeno crvena i ružičasta,
br. 74 Coral In Craze – koraljna nijansa s jedva primjetnom neonskom notom.

ROUGE VOLUPTE SHINE 73, 74 NEW CAT Ruž za usne. 267 kn

COUTURE EYELINER

Novi tuš Couture Eyeliner No9 Or Radical iznimno je precizan i osigurava profesionalan finiš. Bogat je intenzivnim pigmentima koji zrače blistavom svjetlošću, naglašavajući bilo koji look. Odvažite se i nanesite malu količinu tuša u unutarnje kutove očiju za spektakularan sjaj.

COUTURE EYELINER 9 NEW CAT Tuš za oči. 262 kn

FULL METAL SHADOW

Dva nova posebna izdanja upečatljivih metalik sjenila koja se lako nanose:

– br. 19 Junky Tangerine – nijansa koja priziva zlatni zalazak sunca, s mnoštvom šljokica za dramatičniji look,
– br. 20 Fantasy Blue – psihodelično plava nijansa kao savršeni kontrast narančastoj.

SP2018 FULL METAL SHADOW 19, 20 OS NEW OS Kremasto sjenilo za oči sa aplikatorom. 236 kn

LA LAQUE COUTURE

Dvije nove, šokantne nijanse koje savršeno utjelovljuju psihodelični duh. Kontrastni duo za totalni Pop Illusion look:

– br. 96 Kinetic Blue – prepustite se nebeskom plavetnilu,
– br. 97 Op Art Coral – uživajte u toplini sunčanog dana na kreativnom putovanju.

LA LAQUE COUTURE 96, 97 NEW CAT Dugotrajni lak za nokte. 201 kn