Modni dodaci

Ekskluzivno predstavljamo novu web trgovinu Frajerica Handcrafted Jewelry

Viktoria Mikulić 06. ožujka 2018.

Ako tražite vječni poklon, ovaj inspirativan nakit pravi je odabir…

Frajerica Handcrafted Jewelry – Već smo ranije pisali o ovom hrvatskom modnom brendu  čija su specijalnost statement komadi nakita namijenjeni samouvjerenim ženama koje znaju što hoće i bez obzira na sve, nikada ne posustaju.

Donedavno ste ove predivne modne dodatke mogli pronaći samo putem njihove Facebook stranice i nekoliko concept storeova. No zbog velike potražnje i zadovoljnih kupaca, vlasnici brenda Vesni Zadro otvorila se mogućnost lansiranja vlastite web trgovine koju nam je velika čast ekskluzivno predstaviti na našem portalu.

Frajerica HandcraftedJewelry

Ono što nam se najviše sviđa, a što smatramo glavnim kriterijem prilikom kupnje nekog proizvoda, su besprijekorni vizuali i minimalistička pozadina koja upravo do izražaja stavlja ono ključno – komad nakita. Mi smo prvi isprobali kupovinu preko novog web shopa i zaista nismo imali nikakvih pitanja ni nedoumica, sve je jasno i pregledno.

U raskošnoj ponudi ovog jedinstvenog brenda mogu se pronaći komadi iz svih dosadašnjih kolekcija, a oni čine unikatne ogrlice, narukvice i naušnice od poludragog kamenja, srebra, srebra patina, inoxa, drva i metala u raznolikim bojama i dimenzijama.

Frajerica HandcraftedJewelry

Posebno nas je oduševila posljednja limitirana kolekcija pod nazivom ‘Power’ nastala u suradnji s poduzetnicom Tanjom Džido. Riječ je o narukvicama namijenjenim upravo mladim poduzetnicama koje treba dodatno osnažiti na njihovom putu prema uspjehu. Frajerica Handcrafted Jewelry

Dostupne su tri narukvice u kombinaciji ružičaste, sive i crne boje koje prvenstveno služe kao saveznik u borbi za njihove snove i simboličan podsjetnik da je moć u njima, a potom i kao predivan modni detalj.

Frajerica HandcraftedJewelry

Što se tiče plaćanja, postoji više mogućnosti kao što je Internet bankarstvo i kreditne kartice (American, Diners, Visa, Maestro), a narudžbe su dostupne za cijeli svijet.

Također, ne propustite se prijaviti na njihov newsletter kako biste konstantno bili u toku s novitetima i raznim pogodnostima. Ako želite nešto uistinu vječno, vrijeme je da zavirite u ovaj istančan svijet elegancije…

Frajerica Handcrafted Jewelry

Za detaljnije informacije o brendu i proizvodima brenda Frajerica HandcraftedJewelry, posjetite njihovu web trgovinu www.frajericajewelry.com te Facebook stranicu i Instagram profil.

 

#frajerska IGRA DARIVANJA

U suradnji s Frajerica Handcrafted Jewelry, jednu sretnicu nagradit ćemo njihovom kultnom ogrlicom Frajerica Original koja dolazi u kombinaciji zlatne i zelene boje. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica kultne ogrlice Frajerica Original je Maja Biondić Petričević. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.

Frajerica Handcrafted Jewelry