Poznati

Ed Sheeran proizveo Ketchup naziva “Edchup”

Engineer 06. lipnja 2019.

You are perfect to me...

Ed Sheeran voli ketchup. Zapravo, obožava ga! Voli ga toliko puno da je u suradnji s Heinz Ketchupom proizveo vlastiti ketchup koji je simbolično nazvao “Edchup“.

Sve se odvilo baš u vrijeme obilježavanja Nacionalnog dana ketchupa, koji je bio jučer.

Da li je to običan Heinz Ketchup u novoj ambalaži? Naravno! Ali ta nova ambalaža je upravo ono što je oduševilo sve fanove popularnog pjevača.

Ed Sheeran i Heinz iskoristili su moć društvenih mreža postavivši par simpatičnih fotografija koje su vrlo brzo postale i viralne i koje su na svom kontu zabilježile impresivan broj like-ova.

Da je pjevač ovisan o Heinz Ketchuphu govori i podatak da si je dao istetovirati njihov logo na ruci ispod kojeg je napisao stihove svoje pjesme “Everything is borrowed“: “I came to this world with nothing / And I leave with nothing but love / Everything else is just borrowed“.

Nakon tetovaže Ed je još nekoliko puta pokazao svoju povezanost s brendom Heinz, te je bilo pitanje vremena kada ćemo vidjeti ketchup s njegovim potpisom.

Zahvaljujući online shoppingu ovo limitirano izdanje “Edchupa” može biti vaše po cijeni od oko 5,00$, a više detalja saznaj OVDJE.