Promo

Ed Sheeran najavio koncert u zagrebačkoj Areni

PR 01. travnja 2018.

Na Ed Sheeranov zahtjev, u sklopu koncerta u Zagrebu nastupit će i hrvatska pjevačica Zsa Zsa kojoj takva gesta čini iznimnu čast

Svjetska superzvijezda, vlasnik albuma i hitova koji ne silaze s vrhova ljestvica u više od 100 zemalja svijeta Ed Sheeran 17. lipnja 2018. dolazi u Arenu Zagreb. Zagrebački koncert dio je europskog dijela svjetske turneje BUSTED koji počinje 1. travnja.

Hrvatska se metropola upisala na najpoželjniju kartu glazbenih događanja zahvaljujući tvrtki Busted Music, koja je domaći partner koncerta. „Koncert megazvijezde kakva je Ed Sheeran nesumnjivo je jedno od najznačajnijih glazbenih događanja u cijeloj regiji i zato smo iznimno ponosni što smo organizator koncerta koji potvrđuje istaknutu poziciju Zagreba na koncertnoj karti Europe. Drago mi je što mogu naglasiti i važnost ovog koncerta za turističku promociju te nastavak izgradnje imidža Zagreba kao vrhunske destinacije za tzv. city break putovanja s brojnim zabavnim sadržajima”, izjavila je Jasna Šalinović, direktorica diskografske kuće Busted Music, koja je organizator koncerta.

Na Ed Sheeranov zahtjev, u sklopu koncerta u Zagrebu nastupit će i hrvatska pjevačica Zsa Zsa kojoj takva gesta čini iznimnu čast.

Generalna prodaja ulaznica na EVENTIM.HR i prodaja na Eventim prodajnim mjestima kreće od nedjelje 01. travnja 2018. godine od 9 sati.

Nadamo se da ćete rezervirati termin, nagovoriti frendice da idu s vama te skinuti sve Sheeranove pjesme kako bi se nabrijali na koncert, ali sve to pada u vodu kada na kraju pročitate da se radi o običnoj prvoaprilskoj šali.