Promo

ECOOKING – hrana za kožu iz danske kuhinje

PR 03. prosinca 2018.

Oduševio nas je novi brand u Douglas parfumerijama

Od svoje minimalističke ambalaže do njegovih početaka u kuhinji danske strastvene obožavateljice kozmetike, Ecooking je brand koji utjelovljuje pojam šik, skandinavski je cool, dok istovremeno donosi izvanredne rezultate.

Isprva miješajući sirovine u svojoj kuhinji kako bi kreirala proizvode za njegu vlastite kože, osnivačica Tina Søgaard imala je tako primjetne rezultate da su se cijela njezina obitelj i prijatelji očajnički željeli domoći njezinih domaćih pripravaka. Kako je Tina usavršavala svoje formule, tako je nastao Ecooking koji je vrlo brzo postao hit u beauty svijetu.

Zbog kombinacije djelovanja 100% čistih organskih ulja, minerala, vitamina te drugih prirodnih sastojaka, kreme, kapsule, serumi i losioni iz Ecooking kuhinje jamče čudesne rezultate i pravi su primjer recepta za sretan život na danski način.

Ime branda Ecooking kombinacija je riječi eco, što se odnosi na organsku, tj. ekološku stranu proizvodnje, dok se cooking referira na činjenicu da se radi o kućnoj proizvodnji, tj. ručnom kuhanju i miješanju pripravaka.

Neki od proizvoda u potpunosti su jestivi jer su pripremljeni od čistih sastojaka koji se koriste za jelo, poput organskog ulja sezama i jojobe.

Ecooking proizvodi većinom su bazično jednostavni i multifunkcionalni, tako da ih možete bez straha koristiti za više različitih tretmana odjednom. Za kupnju ovih skandinavskih specijaliteta nećemo morati izdvojiti previše novca jer je pristupačna cijena jedna od glavnih prednosti ovog branda.

Na jučerašnjem predstavljanju branda u Douglas parfumeriji u Areni Centar okupljeni su mogli iz prve ruke isprobati visoko kvalitetne proizvode i uvjeriti se u njihovu učinkovitost. U centru pažnje bila je Tina Søgaard, koja je oduševila prisutne kuhanjem proizvoda gdje je, u svega par minuta, nastao balzam za usne!

Predstavljanju branda su nazočila brojna poznata lica poput Lidije Lešić, Lucije Lugomer, Rite Rumore, Nine Slišković, Paule Sikirić, Donne Lugonje Petković i brojnih drugih. Ove nevjerojatne proizvode možete ekskluzivno pronaći u odabranim Douglas parfumerijama i na douglas.hr gdje vas očekuje bogata ponuda Ecooking proizvoda.