Promo

Eau de Parfum donosi novi val svježine – Aqua Celestia forte

PR 03. svibnja 2018.

Aqua Celestia forte razvija svoju intenzivnu svježinu u auru apsolutne vedrine

Godine 2011., kada je sanjao snažniju verziju Aqua Universalis – ikonskog mirisa u svojoj istoimenoj kući – Francis Kurkdjian dodao je novu riječ jeziku parfema. Također je prenio jedinstvenu jačinu Eau de Cologne duha: svjež, moderan, sjajan, dugotrajno postojan.

Nakon Aqua Universalis i Aqua Vitae mirisa, Aqua Celestia je treći ultra-svjež miris u Eau de Toilette verziji kreiran 2017. godine. Danas je otkriven u Eau de Parfum verziji. Aqua Celestia forte razvija svoju intenzivnu svježinu u auru apsolutne vedrine.


Gledajući na horizont u auru apsolutne vedrine, primijetite blistav prostor između plavetnila neba i plavetnila mora. Širi se kako bi dopustio blještavu sunčevu svjetlost da se rasprsne, prema naprijed, i istakne note lista gorke naranče iz Italije i Jasmina.

U glavnim notama, list gorke naranče iz Italije, odjednom sladak i gorak, dodaje iskru voćnim i sunčanim notama Aqua Celestie, limeti iz Meksika i menti. Srednje note crnog ribiza iz Burgundije i Absolut Mimoze iz Provanse pojačane su nježnim dodirom Absolut Jasmina iz Egipta. U baznim notama razvija se mošus koji obavija cijelu kompoziciju.

Aqua Celestia forte utjelovljuje sjaj svježeg, citrusnog mirisa. Kako bi istaknuo dublje vizualno značenje novog mirisa, Francis Kurkdjian tražio je poseban dekor za kutiju i naljepnicu za bočicu. U mirnom okruženju gdje su tijelo i um jedno, sunce je vidljivo usred srebrnih odsjaja.

Limeta iz Meksika- Hladna Menta iz Engleske – Cool Mint from England – Petitgrain Bigarade iz Italije (esencijalno ulje dobiveno od lišća drveta gorke naranče) Crni ribiz iz Burgundije – Mimoza absolut iz Provanse – Jasmin absolut iz Egipta – akordi Mošusa

Cijena: edp 70ml 1.310kn