Promo

Dubinska njega i baršunasta mekoća uz NIVEA CLAY FRESH gelove za tuširanje s glinom

PR 22. ožujka 2019.

Bijela glina koja se nalazi u NIVEA CLAY FRESH gelovima za tuširanje smatra se posebno blagotvornom za kožu

Dulji dani zahtijevaju od nas veću količinu energije i prilagodbu novom bioritmu nakon uspavane zime. U tome nam može pomoći jednostavna jutarnja rutina kojom ćemo lakše prebroditi sve dnevne izazove pred nama. Šalica dobre kave, balansirani doručak, tjelovježba i neodoljiv osjećaj čiste, mirisne i meke kože nakon jutarnjeg tuširanja.

NIVEA nudi rješenje u novoj liniji NIVEA CLAY FRESH gelova za tuširanje s glinom uz koje ćete na najbolji način započeti dan. Snaga gline i njezina svojstva već su stoljećima prepoznata i koriste se kao prirodno sredstvo za njegu lica i tijela. Glina sadrži vrijedne minerale, te poput spužve, upija nečistoću, ostavljajući kožu čistom, glatkom i mekom na dodir bez isušivanja i osjećaja zatezanja.

Bijela glina koja se nalazi u NIVEA CLAY FRESH gelovima za tuširanje smatra se posebno blagotvornom za kožu, a zahvaljujući njoj u ovoj inovativnoj kremastoj formuli nastaje bogata pjena njegujućeg učinka za vašu kožu. Osim gline koja će dubinski očistiti vašu kožu, NIVEA CLAY FRESH gelovi za tuširanje očarat će vas mirisnim kombinacijama inspiriranim prirodom kako bi vaša koža nakon tuširanja bila svježa i senzualna.
Odaberite svoj favorit i uživajte u pravom proljetnom osvježenju koje vam donosi NIVEA!

Probudite svoja osjetila uz NIVEA CLAY FRESH GINGER & BASIL gel za tuširanje s glinom s aromatičnim mirisom đumbira i bosiljka nadopunjen limetom. Pružit će vam osjećaj čistoće i istovremeno njegovati vaše tijelo svojom blagotvornom formulom te ostaviti trag svježine bez osjećaja zatezanja za fantastičan početak dana.

250 ml – preporučena maloprodajna cijena 18,90kn

Prepustite se uz opuštajući miris plave agave i lavande s pikantnim kardamomom s NIVEA CLAY FRESH BLUE AGAVE & LAVENDER gelom za tuširanje s glinom. Nježno će očistiti vašu kožu, i učiniti ju baršunasto mekom, a njegov jedinstveni miris trenutno će vas opustiti.

250 ml – preporučena maloprodajna cijena 18,90kn

Zavodljiv miris hibiskusa i bijele kadulje NIVEA CLAY FRESH HIBISCUS & WHITE SAGE gela za tuširanje nadopunjen osvježavajućim citrusnim i ženstvenim cvjetnim notama podignut će vaše raspoloženje i pružiti vam osjećaj neodoljive svježine.


250 ml – preporučena maloprodajna cijena 18,90kn

###

Za više informacija o NIVEA proizvodima posjetite http://www.nivea.hr