Promo

Downton Abbey od idućeg tjedna u kinima

PR 14. rujna 2019.

Film se nastavlja na zadnju epizodu serije te će svi ljubitelji serije biti dobro upoznati s likovima i radnjom.

Ovog ljeta pratit ćemo priču bogate familije Crawley koja ima imanje na engleskom selu početkom 20. stoljeća.

Film je adaptacija popularne serije Downton Abbey koja je prikazivana od 2010. do 2015. godine. Film se nastavlja na zadnju epizodu serije te će svi ljubitelji serije biti dobro upoznati s likovima i radnjom.

Scenarij za film napisao je oskarovac Julian Fellowes, koji je napisao i scenariji za svih 52 epizode serije dok je Michael Engler (koji je bio redatelj u četiri epizode) redatelj. Većina glumaca iz serije se pojavljuje i na filmu.

Radnja filma se vrti oko posjeta engleskog kralja i kraljice Downton Abbey-u što je ujedno velika čast i za vlasnike i za poslugu a s druge strane i vrlo stresna situacija jer plemstvo ima svoje specifične prohtjeve.

Film je svojevrstan nastavak na seriju koji donosi zaključuje cijelu seriju te rasvjetljuje sudbinu glavnih likova kao i samog Downton Abbeya.

Film u Hrvatska kina stiže 19.9.2019.

#downtonabbey IGRA DARIVANJA

U suradnji s Editus darujemo 2×2 ulaznice za dugoočekivani film ‘Downton Abbey’ snimljen po istoimenoj povijesnoj drami. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretne dobitnice po dvije ulaznice za film ‘Downton Abbey’ su Dijana Čamber i Karmenka Levačić. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima jave u FB inbox.