Promo

Đorđe Balašević najavio koncert u Lisinskom

PR 20. studenoga 2018.

Panonski mornar vodi vas na glazbenu avanturu ispunjenu nezaboravnim tekstovima i melodijama

Đorđe Balašević jedan je od najomiljenijih kantautora ovih prostora, vješti majstor stiha čiji tekstovi i glazba ne poznaju nacije ni granice. Nezamjenjivi vojvođanski ratnik paorskog srca održat će u Lisinskom koncert pod nazivom Kalendar mog djetinjstva, po naslovu njegova nedavno objavljenog romana autentične forme.

Balašević će riječima i glazbom, uz pratnju svojeg vjernog pijanista Aleksandra Dujina, publiku provesti kroz intimne, dirljive i duhovite priče iz svojega i života njemu dragih ljudi. Panonski mornar vodi vas na glazbenu avanturu ispunjenu nezaboravnim tekstovima i melodijama, emotivnu avanturu koja se nikad ne propušta i uvijek željno iščekuje!

Prizor satima prije puštanja u prodaju ulaznica za njegov posljednji koncert u Lisinskom: ispred Koncertne dvorane protezala se nepregledna kolona ljudi željnih njegove glazbe, njegovih riječi, njegovih emocija i urnebesnih anegdota i crtica iz života, i na velikoj su hladnoći strpljivo čekali svoju priliku za ulaznicu koja znači susret s vječnim romantikom, legendom glazbene scene, miljenikom mladih i starih.

Ulaznice po jedinstvenoj cijeni od 280 kn za koncert 11. prosinca u online prodaju kreću u utorak, 20. studenog u 9 sati (www.lisinski.hr i www.ulaznice.hr), a od 10 sati dostupne su na blagajnama Lisinskog i na prodajnim mjestima u sustavu ulaznice.hr.