Promo

Donosimo nekoliko inspirativnih ideja za vjenčanje!

PR 31. siječnja 2018.

Želeći vam dočarati kako vjenčanje uistinu može biti po vašoj mjeri predstavljamo viziju vjenčanja prema osobnoj ekspresiji stila.

Pinterest , živio Pinterest! Mnoštvo predivnih slika i ideja često je polazna točka pri pronalasku inspiracije za vjenčanje. Kreirajući svoj board našli ste upravo ono što želite no krenuvši u realizaciju vidite da pronalazak svih detalja iziskuje mnogo truda, a vrijeme vam nikako ne ide u prilog i stres se samo gomila.

Izbjegnite stres i osjećaj izgubljenosti te razmislite prepustiti se u ruke profesionalaca koji će vam ponuditi kreativna rješenja.

JS Atelier se bavi organizacijom vjenčanja, planiranjem i produkcijom dekora vjenčanja i cvijeća za vjenčanje. Vizija JS Ateliera je da se svaka lokacija, prostor, odabirom dekora, cvijeća i drugih detalja može transformirati kako bi upravo na taj način dobili jedinstveno vjenčanje. Zanimljiv shooting JS Ateliera predstavlja vam nekoliko načina kako pronaći svoju inspiraciju.

Želeći vam dočarati kako vjenčanje uistinu može biti po vašoj mjeri JS Atelier predstavlja viziju vjenčanja prema osobnoj ekspresiji stila. Kako bi svaki detalj bio odraz vaše osobnosti i stila posebno osmišljeni personalizirani detalji poput cvijeća, dekora, vjenčanog buketa, vjenčanice te ostalih detalja učinit će vjenčanje “Vašim”. Neka vam inspiracija za vjenčanje bude upravo osobnost i vlastiti stil.

Ukoliko ste u duši vječna rokerica oplemenite svoj vjenčani styling kožnom jaknom i gležnjačama a za vjenčani buket predlažemo jednostavan stručak opuštenog cvijeća. Savršen izbor pritom su tulipani, astilbe, nerine, wax flower, ranunkule, karanfili i gipsofila. Lepršava lagana vjenčanica zagrebačkog salona Mia Couture upotpunila je viziju opuštenog stylinga.

Odabir dekora neka bude također prilagođen upravo vama. Neformalne dekoracije u zanimljivim staklenim vazama koje izgledaju poput žarulja te puno svijeća stvoriti će opuštenu atmosferu. Prostorom neka dominiraju viseće dekoracije sa žaruljama.

Neuobičajeni cvjetni detalji poput cvjetnog jastučića za prstenje u drvenoj kutijici te kruga dekoriranog cvjetnim detaljem dat će novu zanimljivu notu. Ovo je jedna od ideja kako odabirom detalja na dan svog vjenčanja biti svoji i u svom najboljem izdanju.

Glam, glam inspiracija – na kraju priče većina želi glamurozno vjenčanje. Inspiraciju za glamurozno vjenčanje JS Atelier našao je u toplim tonovima zlata, raskošnim cvjetovima hortenzija, mirisnim engleskim ružama, orhidejama, bogatoj i raskošnoj čipci vjenčanice s potpisom Mia Cuture. Raskošna čipka i relativno jednostavan kroj haljine te predivan veo bili su inspiracija za ovaj shooting. Glamur JS Ateliera je jednostavan, raskošan i profinjen. Koketira sa modernim i woody elementima kako bi dobili jedinstven stil koji je trendi, chic ali opet bezvremenski.

Vjenčani buket od engleskih ruža protkan zlatnim detaljima izvrsno se uklopio uz priču bezvremenske klasične ljepote. Zlatni detalji protežu se kroz cijeli styling.

Raskošni cvjetovi na zlatnim svijećnjacima lijepo će dekorirati prostor. Dodatnu zanimljivost u prostoru pružit će instalacije na stilskom namještaju sa zlatnim ogledalima, svijećnjacima i cvjetnim detaljima. Guest book dizajniran u skladu s cijelom pričom biti će lijep detalj za sjećanje. Raskošna vjenčanica bila je inspiracija za još jedan glamurozan vjenčani buketu u nježnim pastelnim tonovima.

Vjenčanim buketom dominiraju glamurozne orhideje, engleske ruže, mini ruže, a dah opuštenosti daju mu nježni cvjetovi astilbe, wax flowera te scabioze. U prostoru JS Ateliera pred objektivom Maje Jokić u ulozi modela ugodno se osjećala Josipa Skoblar, a styling za snimanje osmislile su Suzana Puhalo i Josipa Skoblar – JS Atelier.

Ako ste u ovim prijedlozima prepoznali dio sebe i pronašli inspiraciju za vjenčanje preporučujemo JS Atelier – Style your day