FOTO by adidas.com

Kids

Donald Duck ukrasio proljetne adidas Superstar tenisice!

Viktoria Mikulić 12. siječnja 2024.

Bijeli model s plavim detaljima rezerviran je za sunčane dane...

Do proljeća nas još dijeli više od dva mjeseca i umjesto da škicamo sniženja, nama za oko najprije zapnu nove kolekcije. Svaki roditelj prvo će osigurati sve za svoje djetešce, a potom za vlastitu malenkost.

Ako već sada razmišljate o kupnji proljetne odjeće i obuće za svoje najmlađe, dopustite da vas očaramo novitetom sportskog mogula.

Donald Duck je jedan od najpoznatijih cartoon likova koje je kreirao Walt Disney. Ova bijela patka sa žuto-narančastim kljunom, nogama i stopalima, prepoznatljiva je po nošenju mornarske majice i kape s leptir mašnom.

Simpatičan lik sada se pojavio na novim tenisicama kultnog sportskog brenda.

Donald Duck oduvijek je volio teren, a sada upotpunjuje najlegendarnije tenisice koje je adidas ikada stvorio. Ove adidas Superstar tenisice za najmlađe odaju počast originalnoj košarkaškoj tenisici koja je postala simbol kulture mladih.

S gornjim dijelom od sintetičke kože i kožnim jezikom, imaju prepoznatljiv školjkasti vrh. OrthoLite® uložak pruža udobnost za cjelodnevno nošenje, tako da će mališani bezbrižno trčkarati od jutra do mraka.

U bijeloj boji s plavim detaljima, savršeno se uklapaju uz animiranu ikonu. Također, podsjećaju na vedro nebo, stoga su idealne za prve proljetne dane. Ako i vi kod kuće imate princa ili princezu kojem bi pristajale ove krasotice, više detalja o istima saznajte putem adidas.com/us!