Promo

Dokumentarni film o životu pjevačke ikone Whitney Houston

PR 11. listopada 2018.

Osigurajte na vrijeme svoje ulaznice, iznenadite mamu, sestru, prijateljice i ne tražite poseban razlog da im poklonite pažnju i ljubav

Idući vikend rezerviran je za Girls Weekend, jer samo je jedan vikend u gradu posvećen filmu, hedonizmu i inspiraciji, kroz ženski kut gledanja. Girls Weekend nije vikend kao svaki drugi, vikend je to koji kombinira ugodne ženske razgovore sa zanimljivim i atraktivnim filmovima koji se premijerno prikazuju, sve uobličeno prema željama pripadnica ljepšeg spola.

Svečano otvorenje održava se u četvrtak 18.10. u 19 sati u Kaptol Boutique Cinema, a nakon svečanog otvorenja i tradicionalne torte upriličen je tribute film Whitney,dokumentarni film o životu i karijere jedne od najvećih pjevačkih ikona; Whitney Houston.

Girls Weekend – festival revija filma, hedonizma i inspiracije trajat će do nedjelje 21.10., a pored spomenutog filma moći će se pogledati film Bez dlake na jeziku (Empowered), o junakinji bez dlake na jeziku, film Knjižara (The Bookshop) koji prati život udovice koja usprkos političkoj opresiji 1960ih godina otvara knjižaru. Uz tri navedena, gledat će se i hrvatski film Aleksi koji prati glavnu junakinju Aleksi (Tihana Lazović) koja se nakon bezuspješnog pokušaja studiranja vraća kući na Pelješac.

Uz reviju filmova, upriličeni su i ugodni razgovori uspješnih žena, tokom kojih ćete dobiti uvid u razne teme. Petak je rezerviran za panel Žena u traganju za sobom s Alis Marić koja će sa svojim poznatim gošćama koje osjećaju strast prema pisanju ili čitanju razgovarati o motivima koji su bili presudni za pisanje knjige ili bavljenje knjigama.

Subota će biti rezervirana za filmski razgovor s protagonistima filma Aleksi koji će moderirati Vlatka Kolarović, dok će se u nedjelju na panelu Balans privatnog i poslovnog, poznata lifecoach terapeutkinja Sonja Runkas, pokušati prepustiti uživanju u trenutku zajedno s posjetiteljicama i postići idealnu životnu ravnotežu.

Kupnjom ulaznice za film iz programa Girls Weekenda posjetiteljice mogu očekivati posebno iskustvo pa će tako u WOW baru kina moći uživati u degustaciji vina vinarije Kaptol, Somersby cideru, Vitamin Well vodi, Rosato Mio koktelima i Citron kolačićima.

Nezaobilazni su i drugi sadržaji poput beauty cornera by Philips, prezentacije Samsung uređaja, Diners Card Club cornera, savjetovanja dr. Ritz, ali i biljni selfie point by IRIS MBM, mala zelena oaza by Dnevna doza biljaka, za sve one koji žele na trenutak pobjeći od betona i asfalta.

Svim damama na poklon bit će podijeljene raskošne poklon vrećice sa proizvodim partnera. Stoga, ne propustite ovu jedinstvenu priliku i omogućite svojim djevojkama, suprugama, bakama, mamama, tetama, prijateljicama i sestrama da se osjećaju uistinu posebnima!