Obuća

Dočekasmo modni spektakl! Upoznajte Puma x Hello Kitty accessories!

Antonija Andabak 09. studenoga 2019.

Što nas više može razveseliti od Hello Kitty noviteta koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

Hello Kitty manija već je neko vrijeme prisutna na tržištu i ako ste mislili da ste sve već vidjeli, vjerujte-postoje stvari koje mogu izazvati jednako oduševljenje kao da se prvi put susrećete s Hello Kitty kolekcijom.

Jedan od takvih noviteta koji izazivaju laganu (rekosmo laganu?) euforiju jest svakako kolaboracija  sportskog brenda PUMA i Hello Kitty te accessories u obliku ruksaka i torbi koje ćemo rado prošetati ove sezone.

Upoznajte Puma x Hello Kitty Minime ruksake u crnoj varijanti s neizostavnom crvenom mašnom, kao i ruksak s mašnom u pink boji. Cijena oba neodoljiva, prostrana, slatka i funkcionala accessoriese-a jest prihvatljivih 50 eura.

1.Puma x Hello Kitty Minime crni ruksak s mašnom

2. Puma x Hello Kitty Minime pink ruksak

Ako ste nepopravljiva šopingholičarka, tada je vrijeme da se počastite i jednom Shopper torbom i u nju uredno smjestite sve kupljene stvarčice, mjesta ima na pretek.

3. Puma X Hello Kitty Shopper torbe 

Kako bi kolekcija bila potpuna, lansirane su i Puma x Hello Kitty tenisice čiji se raspon brojeva kreće od 35.5 do 42, a cijena istih jest 100,00 eura.

4. Puma x Hello Kitty pink tenisice

Mi se možemo zamisliti u pink antilop tenisicama s velikim Hello Kitty logom te jednim od ruksaka kako ispijamo popodnevnu kavicu, a vi?

Ako kimate glavom, vrijeme je da pogledate ostatak ove famozne kolekcije OVDJE.