Promo

Dočekajte proljeće mladoliki i svježi!

PR 04. ožujka 2019.

Glamurozni serum za pomlađivanje iz Eisenberga

Iako se zadnjih dana činilo da će sivilo trajati vječno, napokon smo dočekali početak proljeća, vrijeme stvoreno za usvajanje novih navika. S početkom proljeća dolazi period kada svojoj koži želimo pružiti dubinsku regeneraciju od duge i hladne zime, a koža lica zahtijevat će najviše truda.

Serumi već dugo slove kao uvjerljivi beauty favoriti zbog visoke koncentracije aktivnih tvari koje dubinski prodiru u kožu te tako sudjeluju u njenom intenzivnom jačanju, borbi protiv starenja i ispravljanju nepravilnosti.

Iz pariškog laboratorija Eisenberg prezentirana nam je potpuna rekonstrukcija kože lice kako bi opuštenim konturama vratili mladolik i njegovan izgled. Svaka žena prije svega želi izgledati odmorno i svježe, a uz Eisenbergov glamurozni serum izgledat će mlađe i osjećati se bolje.

Serum Affinant Visage (675 kn/50ml) smanjuje masne naslage te djeluje direktno na metabolizam kože lica. Tajna ovog seruma krije se u snazi kakao ljuske, kofeina i glaucina iz žutog maka koji učinkovito rješavaju sve uzroke gubitka elastičnosti i vraćaju vašem licu mladolik izgled. Visokom tehnologijom njege kože i već dobro poznatom Eisenbergovom Trio-molecular® formulom, Affinant Visage Serum tonira i učvršćuje kožu lica.

Ovim tretmanom oblikujete obraze i suprotstavljate se opuštenoj koži na bradi i vratu unutar 28 dana. Nakon 56 dana njege postižete rezultat regeneriranih, podignutih kontura lica te glatke i ujednačene kože.

###

EISENBERG Paris proizvodi dostupni su u parfumerijama Douglas te u internetskoj trgovini www.douglas.hr