FOTO by Zalando

Bizar

Dlakave papuče koje bi kupio i čupavi Chewbbaca!

Viktoria Mikulić 12. listopada 2023.

Naša rubrika bizar ima novog člana sa Zalanda...

Sudeći prema vremenskoj prognozi, od sljedećeg tjedna nas očekuje prava jesen. Vrijeme je da kratke rukave i japanke stavimo sa strane, a ormar nadopunimo ugodnim i fluffy odjevnim komadima. Budući da ćemo kišovite dane najčešće provoditi u četiri zida, barem nakon radnog vremena, bacili smo se u potragu za papučama u kojima ćemo se osjećati opušteno.

I dok smo planirali pronaći nešto smisleno, za oko nam je zapeo model iz Zalando asortimana koji nas podsjeća na čupavog Chewbbacu, odnosno Wookieeja iz Star Warsa. Ova visoka, dlakava, dvonožna, inteligentna vrsta potječe s izmišljenog planeta Kashyyyk, a čini nam se da su i ove papuče stigle sa spomenutog planeta.

Onaj koji je božićni džempere nazvao ružnima, mogao bi razmisliti dvaput nakon što ugleda ove papuče koje će, ako ništa drugo, zasigurno dobro nasmijati vaše ukućane. Iako izgledaju kao da su izašle iz prahistorijskog doba, ako i vi želite dozu humora u narednim mjesecima, ne čekajte predugo na ove papuče (da se slučajno ne rasprodaju). Vjerujemo da su tople i ugodne za nošenje, iako je njihov dizajn s dodatkom kandži totalni smijeh.

Ako i vi želite luckaste papuče iz Zalanda, dostupne su u dvije boje, sivoj i crnoj po cijeni od 24,55 €!