FOTO by Smeg

Dekor

Dašak 50-ih u našoj kuhinji uz novi light blue Smeg hladnjak!

Viktoria Mikulić 19. srpnja 2023.

Zaljubljeni smo u ovaj novitet koji dolazi u boji vitamina sea!

Uz svima dobro poznate marke hladnjaka, jedna se posebno ističe svojim elegantnim dizajnom i visokom kvalitetom.

Smeg je talijanski brend kućanskih proizvoda među kojima se najviše ističu hladnjaci, a oni dolaze u različitim kapacitetima i s mnoštvo karakteristika.

Širok raspon hladnjaka dijeli se na moderne i modele retro izgleda inspirirane prošlim vremenima. Od živopisnih boja do nježnih tonova, Smeg hladnjaci dodaju šarm svakoj kuhinji. Uz besprijekoran izgled Smeg hladnjaci često imaju napredne značajke poput energetski učinkovitih sustava hlađenja i LED osvjetljenja.

Dosad su već napravili razne suradnje te nam uz standardan asortiman predstavili hladnjake s motivom Coca Cole, kao i kultnog Snoopyja. Ovog puta, pripremili su nam nešto specijalno, no nije riječ o nikakvom uzorku, već samo o omiljenoj ljetnoj boji mat izgleda uz koju ćemo cijele godine imati osjećaj kao da smo u ljetnim danima.

Lansirali su retro i estetski privlačan hladnjak u light blue nijansi s dozom 50-ih. Riječ je o primjerku zaobljenih linija, s karakterističnom ručkom i naglašenim logom koji podsjećaju na dizajn prošlog stoljeća.

Osvježit će svaku kuhinju, a istodobno vam pružiti potrebnu funkcionalnost. Oni dolaze u dvije veličine, mini koji je idealan za sve one ljetne roštilje na terasi kada vam je potreban hladnjak u blizini, kao i klasičan Smeg hladnjak koji će biti finalan touch svake kuhinje.

Na njihovoj web stranici možete saznati više detalja o ovom chic novitetu.