Promo

Darovi iz prirode za najljepšu božićnu čaroliju

PR 06. prosinca 2018.

Kao i svake godine, NUXE je pripremio najmedenije i najčarobnije proizvode u kojima smo uživali tijekom čitave godine, ali sada uvijene u papir ljubavi

Čini nam se kao da smo jučer birali božićne poklone za svoje najmilije, a sada to već ponovno činimo. Možda smo malo tužni što nam vrijeme tako neuhvatljivo izmiče, ali zasigurno sretni jer se bliži period godine kada šapućemo svoje želje i brižno slušamo priželjkivanja voljenih.

1) Ljubav je u malim stvarima 

Zaljubljenice Čudesnog suhog ulja tijekom blagdana mogu svuda sa sobom ponijeti maleno, praktično i zavodljivo pakiranje Huile Prodigieuse Čudesnog suhog ulja (30 ml). Višenamjenski koktel za njegu kose, lica i tijela, potpuno je prikladan za i najmanju žensku torbicu. Nosite ga uvijek sa sobom, udahnite njegov veličanstven miris i osjetite toplinu koju pruža na koži.

Essential Gift set: 76,00 kn

2) Nezaobilazna blagdansko-zimska zadovoljstva

Kada nekoga jako volite, to znači da želite zagrliti svaki dio njegovog tijela. Želite ga spakirati u svoje naručje i zaštititi od svega. Zapravo je takav NUXE Best seller poklon set jer sadrži sve ono što će osobu koju volite zaštititi „od glave do pete“. U ovom se setu nalaze: najnoviji balzam za usne s propolisom i 25% više shea maslaca, Rêve de Miel® Medeni balzam za usne – intenzivno hranjiv i obnavljajući 15g, omiljena Rêve de Miel® Krema za ruke i nokte, 30 ml, Huile Prodigieuse Čudesno suho ulje 30 ml, i savršeno mirisna, nježna i zaštitna krema Creme Fraiche de beaute za 48h hidrataciju koja štiti kožu od čestica onečišćenja i prijevremenog starenja.

Best Seller Gift set: 185,00 kn

3) Iskonska ljepota u blagdanskim bojama

Otkrijte Čarobne trenutke uz set neodoljivih Prodigieux® proizvoda koji dijele isti kultni, senzualni miris NUXE suhog ulja. Za svakodnevnu 48h hidrataciju i zaštitu lica od čestica onečišćenja koja uzrokuju prijevremeno starenje oduševit će vas Crème Fraiche de beaute® 48h hidratantna krema, 30 ml.
Njega tijela započinje pod senzualnim tušem uz Prodigieux® Uljni gel za tuširanje 100 ml, a završava s Huile Prodigieuse Čudesnim suhim uljem 100 ml, uz romantičnu masažu pod Prodigeiux svijećama 70 g.

Iconic Gift set: 288,00 kn

4) Mirisi koji bude blagdanske osjećaje

Najmirisniji poklon ovih blagdana za sve ljubiteljice senzualnih, ženstvenih nota, nalazi se u ovom mirisnom poklon setu. Zavodljivi dodir Prodigieux® le parfum Čudesnog parfema 50 ml, upotpunjuje ovaj mirisni ritual s Prodigieux® Uljnim gelom za tuširanje, 30 ml te kultnim Huile Prodigieuse Čudesnim suhim uljem, 30 ml. Savršeno povoljan jer sva 3 proizvoda dolaze po cijeni jednog Prodigieux le Parfum.

Prodigieux le Parfum Gift set: 298,00 kn

NUXE prirodnu kozmetiku potražite u ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama ili na www.nuxe.hr.