Kids

Dada&Rocco – hrvatski brend koji podjednako vole roditelji i njihovi mališani!

Viktoria Mikulić 29. kolovoza 2018.

Iz širokog asortimana proizvoda, naša tri favorita su zaštitne navlake, baby nest i minky dekice

Svaki roditelj za svoje dijete želi samo najbolje, stoga većina kod odabira odgovarajućih stvarčica za najmlađe članove obitelji bira proizvode visoke kvalitete s jedinstvenim dizajnom. Iako smo još donedavno smatrali da upravo takve proizvode možemo pronaći samo izvan granica Lijepe naše, proteklih sezona situacija se znatno promijenila.

Sukladno velikoj potražnji potrepština za djecu, domaća proizvodnja znatno je porasla, a opstali su samo oni čija je ponuda u svakom smislu originalna.

Dada&Rocco

Ovo je priča o hrvatskom brendu čije je poslovanje zaživjelo, ne samo zbog inovativne ponude već i zbog silne ljubavi koja je utkana u svaki proizvod. Čak i oni koji još nisu u roditeljskim vodama, jednim pogledom na ove personalizirane proizvode, vrlo brzo će poželjeti osnovati obitelj.

Dada&Rocco

Dada&Rocco svijet trenutno zapošljava 10 osoba, na čelu s osnivačicom Danirom Glavinić. Glavna inspiracija za pokretanje poslovanja ovoj uspješnoj poduzetnici bio je njezin sin. Ovaj presladak dječji brend nastao je na otoku Braču, točnije u Supetru, što je dodatan uspjeh zbog specifičnih problema s kojima se susreću ljudi s otoka.

Dada&Rocco

Ovaj vrijedan tim na tržište je uveo potpuno novi proizvod kojeg su i zaštitili pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo, zaštitne navlake za rešetke krevetića, a na kojeg su izuzetno ponosni. A ponosne su i sve mame koje bez ovog proizvoda više ne mogu zamisliti svoju svakodnevicu. Jedna od poznatih mama koja je za svoju kćerkicu također odabrala ovaj proizvod je prekrasna voditeljica Marijana Batinić.

U njihovoj raskošnoj ponudi pronašli smo i minky dekice za zamatanje, baby nest, posteljine, zatim razne ukrase poput zastavica i jastučića te modne dodatke za djevojčice – preslatke trake za kosu.

Dada&Rocco

Posebno su nam za oko zapele minky dekice koje su nešto najmekše i najudobnije što će beba osjetiti na koži. Toliko su ugodne da se vrlo često i odrasli ušuškaju ispod njih, osobito u hladne zimske dane. A tu je i baby nest – gnijezdo za bebe koji je toliko sigurno da se više nikada ne morate bojati zaspati uz svoje bebe.

Osim kupaca iz Hrvatske koji su brzo prepoznali vrhunsku kvalitetu Dada&Rocco proizvoda, dobar glas o njima već je došao i do mama, baka i rodbine u svim zemljama regije i Europske Unije – a nedavno su prvi puta poslali Dada&Rocco paketić i u daleki Qatar.

Pred njima je vruća jesen! Marljivo rade na novim idejama i inovacijama, pripremaju zanimljive novitete i predstavljaju nove proizvode i materijale. Uz sve ove aktivnosti, njihovi kupci će se moći iz prve ruke uvjeriti u kvalitetu i moderan dizajn svih proizvoda na specijaliziranim sajmovima u Splitu i Zagrebu.

Ako su i vama ovi proizvodi izmamili osmijeh na licu, zavirite u njihovu web trgovinu i potražite omiljen proizvod za svog mališana. Također, za sve novosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

Dada&Rocco

 

#najslađa IGRA DARIVANJA

U suradnji s dječjim domaćim brendom Dada&Rocco, jednu sretnicu nagradit ćemo njihovim popularnim Baby nestom. Riječ je o najmekšem i najudobnijem gnijezdu koji je apsolutni must have za bebe. Detalje igre možete pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica baby nesta s potpisom hrvatskog brenda Dada&Rocco je Andrea Chervatin. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.