FOTO by Mohito

Moda

Cvjetni duo iz Mohita uklopit će se u svaki proljetni outfit!

Viktoria Mikulić 15. travnja 2024.

Sandale i torbica u floralnom ruhu razvedrit će i najjednostavniju kombinaciju...

Proljeće 2024. bit će uistinu vedro i veselo, sudeći prema novitetima koji su upravo stigli u Mohito. S temperaturama koje dosežu 30 stupnjeva, svi smo nekako živnuli i počeli razmišljati o nekim novim odjevnim kombinacijama kojima ćemo osvježiti garderobu.

Iako ćemo još neko vrijeme morati zadržati zimske odjevne komade u ormaru, ostatak možete nadopuniti stylish uzorcima i vibrantnim bojama.

Mohito je oduvijek poznat po svojim živopisnim kolekcijama, a nas su posebno osvojila dva nježna modna detalja, sandale i mini torbica u cvjetnom ruhu.

Šareno cvijeće je preplavilo parkove, a isto tako uljepšat će i naše proljetne lookove. Čim ugledamo cvjetni uzorak, naše raspoloženje naglo raste, stoga ne čudi što priželjkujemo ovaj floralni duo u narednim danima.

Pred nama su brojne svečanosti na kojima ćemo imati priliku nositi ovaj tandem, no isto tako, možete ih nositi odvojeno uz dnevne i večernje lookove. Sandale i torba će izvrsno pristajati uz skinny traperice, plisirane suknje i midi haljine lepršavog izdanja, kao i uz pastelna odijela.

Cijena ljupke torbice iznosi 22,99 EUR, dok sandale možete pronaći za 39,99 EUR. Ako još niste odlučili što odjenuti za nadolazeće važne prigode, a zaljubljenica ste u šarmantne uzorke, neka vam ovaj cvjetni spoj bude uvertira u savršeni outfit.