Promo

Čudesna minuta: NIVEA 1-MINUTNE URBAN DETOX MASKE ZA LICE!

PR 14. ožujka 2018.

Jeste li ikad stali i razmislili što je sve moguće napraviti u minuti?

Većina bi se zaista pomučila sjetiti se i jedne jedine stvari koju mogu napraviti u jednoj jedinoj minuti.

Ipak, minuta je čudesna i u njoj će krvne stanice napraviti puni krug po tijelu, 33 različite misli rodit će se u našem mozgu, a 205 bebica doći će na ovaj svijet. 60 sekundi dovoljno je da se objavi 216 tisuća fotografija na Instagramu i napravi dva milijuna pretraživanja na Googleu.

Najljepše od svega, ponekad je minuta dovoljna da se zaljubite. Ako vam se ovo čini prenategnuto, NIVEA će vas uvjeriti u suprotno jer samo toliko je potrebno da novim NIVEA URBAN Detox maskama udahnete novi sjaj svojoj koži i nepovratno se zaljubite u njih.

Inovativne NIVEA maske za živahni život u gradu razvijaju svoj učinak u samo jednoj minuti i ojačavaju vlastitu zaštitnu funkciju kože s detoksikacijskim efektom – za sjajan izgled lica.

Urbani način života postavlja pred našu kožu posebne izazove: ona je izložena djelovanju faktora iz okoliša, poput ispušnih plinova iz automobila, fine prašine i prljavštine, koji oslabljuju njene prirodne zaštitne mehanizme. Kao posljedica, koža prerano stari, isušuje se, u njoj se nakupljaju nečistoće, a prirodni sjaj mijenja blijed i umoran izgled.

Intenzivni učinak nakon samo 1 minute – od sad maska za lice postaje dio redovite beauty rutine!

Za jedno zaista posebno iskustvo intenzivne njege, koja istovremeno jača zaštitnu funkciju kože, NIVEA stručnjaci razvili su NIVEA 1-Minutne Urban Detox maske za lice. Dugo čekanje da maska počne djelovati stvar je prošlosti: inovativna formula djelovanja u trajanju od samo 1 minute pretvara masku u svakodnevnu rutinu za njegu kože.

NOVO: NIVEA Urban Detox Pore Refine maska za čišćenje pora

Ova maska dubinski čisti kožu u samo jednoj minuti i oslobađa je od prašine iz okoline i viška sebuma te čisti pore. Već nakon prve primjene koža izgleda svježije i sjajnije.

„Maska ima teksturu sličnu gelu koja se ne suši niti stvrdnjuje nakon primjene“, objašnjava Luis Arturo Carbajal iz NIVEA odjela za istraživanje i razvoj. „Ovlaživač koji je sadržan u maski prilikom nanošenja na mokru kožu razvija ugodan efekt zagrijavanja i osigurava dubinsko čišćenje kože i pora.”

Osim toga, formula sadrži detoksikacijski kompleks s ekstraktom magnolije. „Osim uklanjanja čimbenika stresa iz okoliša, formula s magnolijom dubinski čisti kožu“, rekao je NIVEA stručnjak.

Preporučena maloprodajna cijena za 75 ml 49,90 kuna

NOVO: NIVEA Urban Detox Moisturise maska za vlaženje kože

Ova maska gasi žeđ dehidrirane kože u samo jednoj minuti. Njezina formula hladi kožu i uklanja posljedice negativnog djelovanja okoline, detoksificira i eliminira prljavštinu, ulje te nečistoće iz okoliša. Osvježavajuća tekstura s hijaluronskom kiselinom i zelenim čajem istovremeno opskrbljuje kožu intenzivnom vlagom, a vaša put je sjajna i ujednačena s dugotrajno njegovanim izgledom kože.

Savjet od Luiss Artura Carbajala: „Nanesite ovu masku na lagano vlažnu kožu, što će joj dati još snažniji učinak.“

Preporučena maloprodajna cijena za 75 ml 49,90 kuna

Ove dvije nove maske sjajno upotpunjuju već poznatu NIVEA Urban Detox masku za čišćenje kože koja pruža idealan oblik čišćenja kože za život u gradu. Bijela glina u formuli djeluje poput magneta i oslobađa kožu od masti i nečistoća iz okoliša. Time se također sprječava stvaranje nečistoća na koži.

Uz NIVEA 1-minutne Urban Detox maske žene mogu svakog dana uživati u blagodatima rituala njege kože te time uživati u sjajnom osjećaju duboko očišćene, savršeno vlažne i ojačane kože.