FOTO by Instagram @crocs

Bizar

Crocs predstavio svoje – kaubojske čizme!

admin 09. listopada 2023.

Uživate u limitiranom izdanju najbizarnijeg Crocs modela

I bez obzira na sve bizarne modele, Crocs još uvijek uspijeva ostati u modnom eteru i nastavlja oduševljavati sve ljubitelje udobne obuće, što ljeti, što zimi. Upravi je “iscurila” vijest da će uskoro predstaviti model kojem se sigurno nitko nije nadao.

Nekako smo naviknuti da Crocs svako malo predstavi svoj “neobični” model, a posljednji u nizu o kojem smo pisali su zelene Shrek klompe, koje čak izgledaju simpatično. Ono na što smo upravo naletjeli nije tako slatko, i samo će pravi ljubitelji kauboj stila ostati oduševljeni.

Ovo bizarno izdanje dolazi u sklopu “Croctobera” koji se slavi 23. listopada, a za navedeni datum pripremili su par kaubojskih čizmi za koje jednostavno nismo bili spremni.

Ako ove sezone želite isfurati svoj kaubojski stil morat ćete skupiti dosta hrabrosti, ali i 100£, koliko će iznositi ovaj limitirani par obuće.

Foto: Instagram @crocs

Iako su iz Crocsa priznali da već dugo razmišljaju o jednom kaubojskom modelu, radi se o limitiranom izdanju kojeg će samo rijetki imati priliku nositi.

Originalnog imena Crocs Classic Cowboy Boot najavljene su i na službenoj Crocs stranici, stoga, ako se ove sezone osjećate pomalo divlje, dopustite da vam ove kaubojske ljepotice budu modni as.