FOTO by Zara

Moda

Crno-bijele potpetice točkastog uzorka vs. romantične sandale s tratinčicama – koji model vidiš u svojoj garderobi?

Krešimir Šustić 12. lipnja 2020.

Modeli koji će na gradskim ulicama izazvati wow efekt!

Svi se ponekad nađemo u situaciji da ne možemo odabrati favorita između dva komada koji su nam privlačni jer izgledaju jednako zanosno i možemo ih nositi uz nekoliko stajlinga.

To nam se najviše događa kada su u pitanju nezaobilazne torbice ili par novih sandala koje jednostavno uvijek trebamo i dobro nam dođu, te želimo da nam pašu uz čim više outfita.

299,90 kn

Ovoga puta Zara nas je oduševila ponudom noviteta od kojih svaki ima ono nešto što nas privlači kao magnet, no odabrali smo dva modela sandala stvorenih za tople ljetne večeri koje nas očekuju.

Crno bijela nijansa s točkastim uzorkom krasi klasičan primjerak s petom i cjevastim remenčićima, a izgleda efektno i nosivo u svim prigodama na kojima ćemo prisustvovati.

199,90 kn

Pašu i uz lepršave haljine, kratke hlačice, plisirane i mini suknje, a svojim se neutralnim nijansama mogu uklopiti u svaki look za koji se odlučimo jer će stvoriti efektnost i kontrast.

Pravo romantično osvježenje dolazi u varijanti niskih sandala u smeđoj boji na vezanje s motivom predivnih bijelih tratinčica koje im daju dozu nježnosti.

Posebne su jer je gornji dio u baby plavoj nijansi napravljen od laganog materijala, a svakoj će večernjoj modnoj kombinaciji dodati razigranost i pretvoriti je u ljupku cvjetnu bajku.

Oba modela su statement i stvoreni da odskaču, stoga za koji god da se odlučite unijet ćete u svoju garderobu nešto što neće ostati neprimijećeno.