Promo

CINESTAR NAGRAĐUJE 10 PAROVA POVODOM VALENTINOVA!

PR 01. veljače 2018.

Odlična ideja za „dejt“ uoči Valentinova u kinima s pet zvjezdica

Povijest Valentinova datira još u doba starog Rima, kada je svećenik Valentin odbio poslušati naredbu cara Klaudija II. o zabrani ženidbe i zaruka vojnika kako bi nesmetano mogli ići u rat.

Zbog svoje odlučnosti u potajnoj ženidbi parova, Valentin je 14.veljače pogubljen po naredbi cara, a vrlo brzo nakon toga narod ga proglašava svecem te taj datum ostaje u povijesti zapisan kao Dan zaljubljenih. Danas je Valentinovo dan posvećen izražavanju ljubavi, a na Dan zaljubljenih, 14. veljače cijeli svijet slavi ljubav.

 

Ljubavni parovi Valentinovo doživljavaju kao pravi mali praznik, a gotovo je nezamislivo ne pokloniti mali znak pažnje svojoj boljoj polovici. S obzirom da većina poklone odabire u posljednji tren, učinite ove dane ususret Valentinova posebnim uz CineStar kina koja imaju odličnu ideju kako proslaviti mjesec ljubavi i iznenaditi svoje najdraže.

U periodu od 01. do 11. veljače u CineStaru ili Kaptol Boutique Cinema pogledajte neki od najnovijih filmskih hitova, fotkajte se u paru, a fotku objavite na Facebooku ili Instagramu uz #ValentinovouCineStaru. Time sudjelujete u CineStarovom nagradnom natječaju gdje 10 parova može osvojiti izlazak za dvoje u CineStar i vrijedni L’Occitane paket.

Više informacija kao i pravila nagradnog natječaja o Valentinovu u CineStaru pročitajte na linku: https://www.blitz-cinestar.hr/valentinovo-u-cinestaru.