FOTO by IMDb

Film

Chucky se vraća u novoj horor seriji. Pogledajte jezivi teaser!

admin 16. kolovoza 2021.

Sve je spremno za početak prikazivanja serije o najpoznatijoj ukletoj lutki

Davne 1988. godine prvi smo puta upoznali zastrašujuću lutku Chucky u horor filmu “Child’s Play“.

Film je već na početku prikazivanja dobio negativne kritike, ali ne za radnju, već za brutalne scene koje bi mogle utjecati na djecu i njihovo ponašanje.

Foto: IMDb

Budući da je svaki komentar reklama, bio on negativan ili pozitivan, tako su u filmu “Child’s Play” mnoge reakcije pomogle da postane jedan od klasika hororaca i pionir u seriji brojnih nastavaka i franšiza.

Foto: IMDb

Već se neko vrijeme zna da nas ove godine čeka početak emitiranje serije, a sada postajemo još nestrpljiviji jer znamo i točan datum.

Još jedna stvar koja će oduševiti sve ljubitelje lutke Chucky je taj da će glas u seriji dati Brad Dourif, isti onaj glas na koji smo navikli u originalnom filmu.

Foto: IMDb

Nedavno je na Twitteru objavljen i kratki teaser u kojem se vidi kako je Chucky njegovao svoju poznatu frizuru.

Osim jezovitog izgleda same lutke, još je strašnija recitacija koju izgovara, a ako se sjećate originalnog nastavka to je ona ista voodoo kletva koja mu je unijela dušu u plastično tijelo.

Još jedna zvijezda filma iz 1998 “Bride of Chucky” pojavljuje se u seriji, a riječ je o Jennifer Tilly koja je glas dala Chuckyjevoj djevojci Tiffany. Od glumaca nas još očekuju Teo Briones, Bjorgvin Arnarson, Alyviu Alyn Lin, Lex Doing i drugi.

Chucky će se premijerno prikazati ove jeseni na SYFY -u i USA Network -u, a prva epizoda stiže 12. listopada.