FOTO by Pexels / Instagram @ceravehrvatska

Ljepota

CeraVe Hrvatska najavila novitet u svojoj ponudi

Una Lora Banjac 13. ožujka 2024.

Poznati brand dobiva novog člana!

Njega kože naša je svakodnevica, a mi se volimo potruditi da naša koža bude tretirana poput kraljice. Zato nije ni čudo da nam ruka uvijek poseže prema CeraVe proizvodima.

CeraVe je vodeći brend hidracijskih proizvoda razvijen u suradnji s dermatolozima. Bilo da trebate proizvod za osjetljivu, masnu, aknama sklonu, mješovitu ili normalnu kožu, imate određene probleme poput ekcema ili jednostavno želite hidracijski serum za smanjivanje znakova starenja, CeraVe ima sve!

Što CeraVe čini drugačijim?

CeraVe ima jedinu liniju proizvoda za njegu kože s jedinstvenom mješavinom triju esencijalnih ceramida – lipida koji čine 50 % sastava kože kako bi formirali njenu prirodnu zaštitnu barijeru.

Ceramidi su zapravo ljepilo koje drži naše stanice kože na okupu kako bi naša zaštitna barijera kože bila netaknuta i zdrava. Zdrava zaštitna barijera kože pomaže pri zadržavanju vlage i sprječavanju prodiranja nečistoća.

Osim s ceramidima, CeraVe se može pohvaliti i sa širokom upotrebom hijaluronske kiseline za čije blagodati znaju već i vrapci na grani.

Hijaluronska kiselina nalazi se unutar kože u visokim koncentracijama, ključna je za održavanje ravnoteže vlažnosti kože, odgovorna za njezinu popunjenost i volumen te joj daje glatku teksturu – onu koju svi volimo!

Prirodna proizvodnja hijaluronske kiseline u koži smanjuje se s godinama, zbog čega je važno nadopuniti kožu proizvodima za njegu kože koji sadrže taj sastojak.

Do sada ste već mogli zaključiti da volimo CeraVe jer CeraVe voli našu kožu stoga smo jako uzbuđeni radi noviteta koji ovaj brend najavljuje.

Nemamo puno informacija no brend je na Instagramu objavio hint o kakvom se proizvodu radi…

HINT: Radi se o malo bogatijoj, masnijoj teksturi koju će suha i ispucala koža obožavati.

Iako ne znamo kada će točno ovaj tip proizvoda biti dostupan na našem tržištu, znamo da se jako veselimo isprobati ga!