Poznati

Celine Dion izazvala pomutnju izborom cipela na visoku potpeticu!

Antonija Andabak 23. prosinca 2019.

Dizajn ovih štikli pošao je po zlu čini se, pa vas pitamo što prvo vidite kada je riječ o božićnim cipelama na petu Celine Dion? Kokoš, vatru ili nešto drugo?

Celine Dion, objavila je predivnu božićnu fotografiju koja je istodobno predivna i stylish. Pjevačica je pozirala pored ukrašene božićne jelke u vrlo sexy i otmjenom izdanju, s cipelama koje su podigle mnogo prašine na društvenim mrežama.

One vizualno odaju dojam imitiranja plamenih jezičaka…barem na prvu dok malo bolje ne pogledate sliku.

Nije dugo potrajalo da cipele na petu koje je pjevačica nosila postanu predmet sprdnje, a iako su oni najvjerniji fanovi već vadili svoju kreditnu karticu kako bi naručili iste, ostali su pomalo razočarani jer su ove vatrene štikle izrađene specijalno za nju.

Dizajnerica Caitlin Doherty posvetila je specifičan dizajn pjevačici i njenoj umjetničkoj strasti koja se kroz pjesme osjeti, otkrivši kako je dizajn idealna metafora za njen uspon do zvijezda.

Pjevačica je svima otvorila oči i rekla kako se radi o feniksu koji se uzdiže iz plamena što potkrepljuje inicijalnu zamisao dizajnerice, dok fanovi nisu imali previše milosti i u komentarima pisali kako ih cipele na petu podsjećaju na pijetla ili kokoš…

Kako god bilo, pohvaljujemo božićni styling Celine Dion (do gležnjeva) kao i njen lob koji ju je definitivno pomladio i osvježio izgled! Taj ćemo look rado kopirati!