Promo

Catrice lansirao 10 limitiranih lakova za nokte u trendi nijansama!

PR 03. srpnja 2019.

Ovog ljeta na noktima će prevladavati omiljene ljetne boje bobičastog voća kao i elegantne nude nijanse!

Za mnoge od nas, ljeto je najdraže godišnje doba, jer to također znači i vrijeme odmora, opuštanja i bezbrižnosti! Cool gradski izleti na divna mjesta, opuštajući dani na plaži i novi kulturni dojmovi na dalekim kontinentima – ovo će ljeto biti uzbudljivo.

Apsolutni must-have za sve ljubiteljice trendova: CATRICE Limitirana kolekcija Travel ICONails!

Inspirirana velikim metropolama: Pariz, New York, Barcelona, Dubai i London, kolekcija Travel ICONails lakova ne samo da nudi sofisticirani dizajn nego i lijepe boje s fascinantnim efektima za nokte.

Osim pet limitiranih trendovskih boja u CATRICE stilu najboljeg prodajnog asortimana ICONails Gel Lacquer lakova, pet drugih nijansi u mini ICONails pakiranju dio su Limitirane kolekcije – kao i limitiran dizajn bočica lakova.

ICONAILS GEL LACQUER LAK ZA NOKTE – STANDARD

Najprodavaniji lakovi za nokte iz standardnog asortimana sada su dostupni u limitiranom dizajnu: pet boja inspiriranih poznatim metropolama Pariza, New Yorka, Barcelone, Dubaija i Londona pretvaraju vaše nokte u pravi magnet za poglede.

Moderne bobičaste nijanse kao i elegantne nude nijanse novi su must-have za nokte. Dizajn podsjeća na najpoznatije znamenitosti ovih metropole i zasigurno će se istaknuti na svakoj polici s lakovima za nokte.

NMPC 21,90 kn

TRAVEL ICONAILS GEL LACQUER LAK ZA NOKTE –  LIMITED

Prekrasne boje i cool završetak na noktima inspirirane poznatim metropolama Pariza, New Yorka, Barcelone, Dubaija i Londona: Travel ICONails lakovi ostvaruju snove. Efekti lakova se kreću od prozirnih do svjetlucavih.

Nijanse lakova uključuju elegantne nude tonove i svježe ljubičaste nijanse. Praktična mini veličina pakiranja čini lakove savršenim za brzu manikuru u pokretu i zahvaljujući limitiranom dizajnu nokti nisu jedini vrhunac manikure.

NMPC 15,90 kn 

 

Kolekcija će biti dostupna početkom srpnja na prodajnim mjestima dm drogerie markt-a, a krajem srpnja i na prodajnim mjestima Bipe.