Promo

Catrice donosi limitiranu kolekciju s otisnutim horoskopskim znakovima!

PR 28. studenoga 2018.

Saznajte što vam zvijezde predviđaju u nadolazećoj 2019. godini

Trendseterice znaju: tijekom hladnijih mjeseci u godini volimo naglasiti oči s toplim smeđim i zlatnim nijansama! Mat, svjetlucave ili s malo sjaja ove nijanse se mogu nositi za postizanje blagdanskog looka. Paleta za lice neophodna je besprijekoran ten.

CATRICE predstavlja limitiranu kolekciju Astrology taman u vrijeme blagdana. Uostalom, kraj godine je savršeno vrijeme za pogled u budućnosti – što vam zvijezde predviđaju u narednoj godini? Kolekcija s otisnutim horoskopskim znakovima sadrži dvije palete i kabuki kist te pruža sve što je potrebno za savršen make-up tijekom blagdana.

ASTROLOGY PALETA SJENILA

Za posebne trenutke: Paleta s dvanaest boja-intenzivnih sjenila u smeđim i zlatnim nijansama vješto naglašava oči. Sjenila za oči mogu se nositi pojedinačno ili kombinirano kako bi se osigurao mat, sjajni ili blistavi efekti za izražajne stilove make-upa. Vrlo kvalitetna ambalaža s magnetskim zatvaranjem sadrži dva integrirana ogledala – idealna za putovanje ili brzi make-up popravak.

 

MPC 102,90 kn

ASTROLOGY PALETA ZA LICE

Svježi izgled u trenu: S dva sjajna highlightera, hladan ton rumenila i topla nijansa za konturiranje. All-in-One paleta za lice nudi sve što vam je potrebno za blistav ten. Ambalaža ima visoku kvalitetu, sadrži dva zrcala i zahvaljujući magnetskom zatvaranju, lako se i sigurno zatvara. To također čini paletu savršenom za putovanja.

MPC 102,90 kn

ASTROLOGY KABUKI KIST

Za vaš savršeni završetak: Kabuki kist je neophodan alat za ljepotu različitih tekstura u prahu. Prekrasan učinak i savršeno blendani prijelazi mogu se postići primjenom pudera kružnim pokretima. Vrhunski kist dolazi s iznimno mekim, debelim sintetičkim čekinjama.

MPC 44,90 KN