Promo

CATE BLANCHETT U GLAVNOJ ULOZI NOVOG MIRISA S POTPISOM GIORGIA ARMANIJA

PR 04. veljače 2019.

Kao zaštitno lice mirisa Sì još od samog početka, Cate Blanchett utjelovljuje novu Armanijevu odu modernoj ženstvenosti

U suradnji s Cate Blanchett, dobitnicom Oskara i globalnom ambasadoricom branda, Giorgio Armani 2019. otvara inspirativno novo poglavlje priče o legendarnim mirisima Sì.

Nova kampanja koju je snimila francuska redateljica Fleur Fortuné temelji se na suvremenom konceptu emocionalne energije prožete prepoznatljivom simbolikom originalnog mirisa, predstavljenog 2013. godine. Vođena idealima i nepokolebljivošću, Sì žena istinsko je utjelovljenje ljubavi prema slobodi i životu koji ne priznaje strah.

 

NOVA PRIČA, NOVA EMOCIJA

Tražeći odgovor na pitanje Što bi se dogodilo da kažeš Sì?, novi film propituje na koji način žene mogu slijediti vlastiti put, prihvaćati nepoznato i zanemarivati pravila kako bi živjele život ispunjen strašću. To može biti mala gesta poput spontanog osmijeha strancu, samopouzdano koračanje ulicom prepunom ljudi, odijevanje svečane haljine u svakodnevnoj situaciji, opušten stav na raskošnoj zabavi… ili skok u zrak poput zaigranog djeteta.

Kao zaštitno lice mirisa Sì još od samog početka, Cate Blanchett utjelovljuje novu Armanijevu odu modernoj ženstvenosti – kombinaciji elegancije, snage i neovisnog duha koja slavi slobodu, ljubav i život.

ŽENSKA HIMNA

Remiks hita You Don’t Own Me iz 1963. američke pop pjevačice Lesley Gore, legendarne himne o ženskoj neovisnosti i snazi, glazbena je podloga novog promotivnog video uratka. Njezino originalno i bezvremensko djelo postalo je svjetski klasik, dok su riječi pjesme aktualnije no ikad.

U glavnoj je ulozi ponovno Cate Blanchett. Svjetska je premijera zakazana za veljaču 2019., zajedno s predstavljanjem novog mirisa Sì Fiori. U kampanji sudjeluju još dva zaštitna lica branda Giorgio Armani Beauty, Zhong Chuxi i Sara Sampaio te svjetski poznati model Adwoa Aboah. I ove žene utjelovljuju snagu, neovisnost te sve aspekte ženstvenosti koju predstavlja miris Sì, u dodatnim video uracima koji će biti predstavljeni krajem veljače.

 

NEKOLIKO RIJEČI O REDATELJICI FLEUR FORTUNÉ

Pariška redateljica Fleur Fortuné poznata je po nekoliko kultnih glazbenih video uradaka koji su posljednjih desetak godina osvojili mnogobrojne nagrade.

Crpeći nadahnuće iz manga stripova, europskih eksperimentalnih filmova i progresivnih konceptualnih projekata, kreirala je impresivan vizualni svijet koji očarava gledatelje. Njezina bujna mašta i kreativnost odmah su privukle pozornost velikih brandova. Trenutačno radi na novom filmskom projektu.