FOTO by Calzedonia

Kids

Calzedonia ima najslađe Harry Potter papuče za bebice!

Viktoria Mikulić 27. listopada 2023.

Rastopile su naša srca!

Talijanski brend Calzedonia naša je prva modna postaja kada smo u potrazi za atraktivnim hulahopkama koje uvijek dolaze s originalnim dizajnom.

Također, ponekad nas razvesele kolaboracijama s poznatim ikonama, pa smo tako nedavno predstavili Calzedonia Harry Potter čarapice kao dio kolekcije iz magičnog svijeta, a sada je naša srca rastopio još jedan novitet – dječje papuče u čarobnjačkom ruhu koje su izrađene za posebnu kapsulnu kolekciju.

Neka se i vaši najmlađi pridruže čarobnom svijetu Harryja Pottera dok nose ove nevjerojatno udobne kućne papuče. Čim ih obuku, osjećat će se kao da su u pravom Hogwartsu!

Ako i vi kod kuće imate bebu, ove preslatke kućne papuče napravljene od meke tkanine s apliciranim patchworkom nadahnutim svijetom Harryja Pottera, pravi su odabir. Dolaze u kariranom izdanju i krasi ih grb Hogwartsa.

Na prvu izgledaju super udobno, lagane su i vrlo mekane. Savršen za održavanje prstiju na nogama dok gledate ili čitate romane JK Rowling ili filmove Warner Brosa. One dolaze u veličinama od 0-6 i 6-12, a njihova cijena iznosi € 10,60. Calzedonia uistinu zna rastopiti naša srca, a vjerujemo da će dirnuti i svakog roditelja…

P.S. AKo kupite bilo koja 4 proizvoda iz Calzedonia asortimana, jedan dobijete gratis, stoga je idealan trenutak da se cijela obitelj počasti novitetima.