FOTO by Calzedonia

Kids

Calzedonia fluffy papuče za bebe otopit će i najtvrđa srca!

Viktoria Mikulić 15. studenoga 2023.

Minnie Mouse u crvenom ruhu ili natpis "Hug me" u snježno bijelom izdanju?

S nižim temperaturama, svi lagano počinjemo razmišljati o nošenju papuča, a najviše roditelji koji za svoju dječicu žele samo najbolje. Svatko tko ima djecu, prvo će njima nabaviti osnovne zimske potrepštine, a papuče, baš kao i čizmice, prvi su korak za održavanje topline tijekom zimskih mjeseci.

Iako je u vaša vlastita četiri zida zasigurno toplo, bebice se još ne kreću i treba ih utopliti što je više moguće, a toplina kreće od stopala.

Mi smo pronašli dva modela za najmlađe koji su ljubav na prvi pogled. Ako kod kuće imate bebicu do godinu dana, sigurni smo da će vam ove papuče s potpisom Calzedonie prirasti srcu.

Nedavno smo predstavili model s Harryjem Potterom, odnosno Hogwarts printom, a sada su nam za oko zapele crvene papuče s motivom Minnie Mouse i nježne bijele koje dolaze s natpisom Hug me.

Iako vaše djetešce još ne trčkara domom i ne morate brinuti imaju li papuče dovoljnu potporu za spoticanja, ipak treba obratiti pažnju na materijal i udobnost.

Papuče iz Calzedonie napravljene su od mekane tkanine u kojima vašim mališanima neće biti hladno, no svakako ih kombnirajte uz fluffy čarapice tijekom zimske sezone.

Koje god odabrali, vaše bebice osjećat će se ugodno. Cijena ovih mini papuča iznosi € 10,60. Mickey Mouse model možete pronaći OVDJE, dok vas papuče s natpisom očekuju na LINKU.