FOTO by Calvin Klein

Moda

Calvin Klein ruksak u nježno ružičastoj nijansi želimo u svojoj kolekciji čim prije!

Antonija Andabak 10. svibnja 2021.

Zahvalne boje i oblika, ovakav ruksak nosiv je cijele godine!

Mnoge ljubiteljice mode, ako ih pitate čemu će prije dati prednost, odjeći ili modnim detaljima, bez razmišljanja će odgovoriti potonjem. One znaju da detalji čine značajnu razliku u dojmu kojeg ostavljaju, stoga će se potruditi svojim odjevnim kombinacijama dati dozu upečatljivosti.

Iako u nježno ružičastoj boji, originalno nazvanoj Shadow Rose, na prvi mah ne pripada kategoriji upečatljivosti kakvu poznajemo, ruksak s potpisom brenda Calvin Klein naišao je na same pohvale fashionistica koje su ovaj novitet počele svrstavati u favorite modnih detalja.

Kako znamo da je CK jedan od brendova za čije torbice i ruksake se isplati i mrvicu dublje posezati u džep, s nestrpljenjem se dočekuje svaka lansirana linija accessoriesea, baš kao i ovog puta!

Jednostavnog okruglog dizajna, Shadow Rose ruksak izrađen je od glatke umjetne kože te je veoma praktičan za fashionistice koje su pojavom prvih ruksaka spremno odbacile torbice na jedno rame. CK accessories sadrži jedan veći vanjski pretinac koji će uvijek poslužiti za stvari koje želite imati odmah na dohvat ruke.

Unutrašnjost je prostrana i jednostavna bez dodatnih pretinaca osim džepića priljubljenog uz stražnji dio ruksaka.

Klasično podesive naramenice omogućavaju ugodno nošenje čak i ako se uputite na izlet u vama omiljeno mjesto za relaksaciju.

Ovakve ruksake bez problema možemo nositi čitavu godinu, bilo da ćete ga odabrati uz lepršavu maxi haljinu i traper jaknicu ili bijeli kaput usred hladnije zime, Calvin Klein ruksak školski je primjer accessoriese-a koji se isplati imati u svojoj privatnoj kolekciji! Vaš može biti kupovinom na linku službene CK web stranice.