FOTO by Zara

Modni dodaci

Dozivamo sunce uz Zara ljetne školjkaste torbice!

Una Lora Banjac 09. svibnja 2024.

Koju ljepoticu birate za ovu sezonu?

Zara je high street brend kojem se uvijek rado vraćamo jer nas osvaja svojim chic odjevnim komadima, ekstravagantnim nakitom, interesantnom obućom i savršeno interesantnim torbicama među kojima možemo izabrati koji god model nam padne na pamet.

Ono što nam je najviše zapelo za oko u trenutnoj Zarinoj ponudi je ljetni izbor torbica među kojima smo izdvojili savršen primjerak summer minaudiére torbice u obliku školjke i sequins torbicu koja dolazi u obliku mini košarice.

Zara

Ako neku boju volimo po ljeti, to je zasigurno neutralna bež uz koju naši outfiti poprimaju sanjivi ljetni osjećaj kojeg se rado prisjetimo tijekom ostatka godine.

Zara

Torbica u obliku školjke

Ova ljepotica je zapravo Minaudiére u obliku školjke. Što bi značilo da je to malena dekorativna torbica koja nema ručke. Ova se torbica nosi na tankom zlatnom lancu preko tijela ili na ramenu, a zatvara se metalnom kopčom. Napravljena je od čvrstog materijala s bisernim premazom te utjelovljuje pravi ljetni adut za vaše outfite

39.95 EUR

Sequins mini košarica

Ova je torbica zapravo košarica koja je izvana ukrašena okruglim školjkicama, a iznutra pletenom tkaninom. Ovakav boho model je zauvijek odličan izbor ljetnog modela torbice uz koju ćete uvijek lako postići vrhunski ljetni look.

25.95 EUR

Ako su vam ove ljepotice zapele za oko kao i nama, svakako ih čekirajte u Zara trgovinama ili preko Zara službene stranice!